Sarı, kongrede konuştu

Sarı, kongrede konuştu

Başkan Sarı, ?El ele vererek, 2019 seçimini kazanmak zorundayız?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütünün olağan kongresinde yaptığı konuşmada, ?Ülkemiz uçuruma gidiyor. Demokrasi, hukuk ve adalet kalmadı? dedi.

/resimler/2017-12/9/2149108639435.jpg

Konuşmasına, ?iki Mustafa? olarak nitelediği Mustafa Kemal Atatürk ve Hz. Muhammed Mustafa´nın birbirinden ayrı düşünülemeyeceğine değinerek başlayan Sarı, şunları söyledi:

?Atatürk´e ne derlerse desinler, onun ülkemiz için değeri ayrıdır. Ona dil uzatanlar, haindir. Peygamberimiz de ?oku´ demiştir. Ama biz, Kuran´ı bile okumadığımız için dinimizi bilmiyor ve onu din simsarlarının eline bırakıyoruz. Bu nedenle İslam dünyası, bilim de teknolojide en geride kaldı.?

?Korku imparatorluğu? durumuna getirildiğine işaret ettiği ülkemizde düşüncelerini kimseden korkmadan, her platformda yerine getirmeyi sürdüreceğini vurgulayan Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?Bugün, ülkemizde yolsuzluklar büyük boyutta. Milyon dolarlar havada uçuşuyor. MAN Adası´ndan gelen paralar ortada. Bu paraları nereden buldun diyen yok. 2019 seçiminden umutluyum. Artık halkımızın gerçekleri ve bu kötü gidişi gördüğüne inanıyorum. Nasıl ki Atatürk inanarak ülkemizi zor durumdan kurtardıysa, biz de aynı şekilde inanarak ve liderimizin çevresinde kenetlenerek başarıya ulaşacağız.?

Sarı, konuşmasının son bölümünde Erdek´in sorunlarını ve çözüm üretme çalışmalarını anlattı.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-12/9/2149259577243.jpg



Anahtar Kelimeler: Sarı kongrede konuştu
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı