Sarı; "Erdek´in ticari popülasyonu arttı."

Sarı;

Sarı; "Organik pazar, Erdek´e canlılık kattı."

Erdek ticaret odası başkanı Mim. Özlem Sarı, kadınlar tarafından hazırlanan hediyelik eşya ve organik gıda ürünlerinin stant satışlarının Erdek ekonomisine katkı verdiğini söyledi.

Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, özellikle kış aylarında imkanların kısıtlı olduğu ilçede, aile ekonomisine katkı sağlamak amacı ile Belediye ile iş birliğine girilerek Cumhuriyet meydanı ve Kumlu Yalı caddesinde kurulan stantlara, el emeği göz nuru hediyelik eşya ve organik gıda ürünlerinin pazarlanmasını sağladıklarını, projenin hem stant açanlar, hemde bu stantlardan alış veriş yapanlarının memnuniyet teşekkürlerini aldıklarını açıkladı.

Başkan Özlem Sarı, Kapıdağ Kırmızı Soğanından sonra, Marmara Mermerine coğrafi işaret aldıklarını, İhracata yönelik ünlü Kacaburgaz Kirazı içinde çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Başkan Özlem Sarı, Kapıdağ´ın marka ürünleri arasında Zeytin ve Zeytinyağı´nında yer aldığını özellikle Kapıdağ´ın coğrafya özelliklerinde tat alan bu ürünlerin tanıtımını yaparak tüketicinin marketinden "Kırmızı soğan, Zeytin, Zeytinyağı veya Kiraz." isterken "Kapıdağ Kırmızı soğanı, Zeytini, Zeytinyağı´nı ve Kirazını istiyorum." ibaresini koyarak talepte bulunması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Özlem Sarı, "Bu şekilde bölge üreticisini desteklerken yerel organik ürünlerin öne çıkmasını sağlayıp, tüketicininse damak tadı ile organik tezzettli ürünler tüketmesini sağlarız." dedi.

/resimler/2018-3/15/1956485592329.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli