Sanki Mandrake

Sanki Mandrake

Üniversite Öğrencisi Batuhan Yılmaz, sihirbazlık gösterileriyle beğeni topluyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü” birinci sınıf öğrencisi olan Batuhan Yılmaz, sihirbazlık gösterileriyle beğeni topluyor.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu olan 18 yaşındaki Yılmaz, 11 yıldan beri sihirbazlıkla uğraşarak kendisini geliştirmeye çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

“Küçük yaşlarda aldığım sürpriz yumurtanın içinden sihirbazlık malzemeleri çıktı. Böylece sihirbazlığa merak duymaya başladım. Daha sonra da bu konuda çalışmaya başlayıp birçok yayını izledim. Dünyada ‘Close-up’ olarak isimlenen yakın plan sihirbazlık yapmaya çalışıyorum. Aynı zamanda Youtube kanalım üzerinden de videolar yayınlıyorum. 10 binin üzerinde takipçim var” dedi.

Ailesi Trabzonlu olup 2001 yılında İzmir’in Konak ilçesinde doğan Yılmaz’ın ailesi Manisa’da bulunuyor. Annesi haber spikeri Nurgül Yılmaz, babası Makine Mühendisi Kaan Yılmaz olan Batuhan Yılmaz, insanlara yakın uzaklıkta, onların kullandığı gündelik objelerle sihirbazlık yaptığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Davet edildiğim İstanbul, İzmir, Bursa, Manisa, Ankara ve Bandırma’daki bazı toplantılarda gösteriler yapıyorum. Artık her cumartesi günü, saat 20.00’de, eski Çelikspor Kulübü lokali olup yeniden kiralanmasıyla birlikte ‘Gar Kafe Mutfak’ ismini alan mekânda gösteriler yapacağım. Öncelikli hedefim elbette ki okulumu bitirmek. Daha sonra mesleğimle birlikte sihirbazlığı da yürütmeyi düşünüyorum.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Sanki Mandrake
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli