Sanki, arka sokaklar

Sanki, arka sokaklar

Alkollü ve eksik evraklı sürücü, Trafikten kaçarken dehşet saçtı.

Bu gece yarısı saat 01.00 sularında polis anonsları ile takibe alınan 16 GD 503 plaka sayılı Lacivert Tofaş Albea marka otomobil uzun süren kovalamaca ardından Sunullah mahallesi Serdar sokak`a  bağlı 902 dar sokakta tekerleğine ateş edilerek yakalandı.

Alkollü ve eksik evrakı olduğu gerekçesi ile Trafik`ten kaçtığı öğrenilen 16 GD 503 plaka sayılı otomobilin sürücüsü Cevdet Altay, yaklaşık 15 polis ekip otosunun seri operasyonu sonucu ele geçirildi.

Sunullah mahallesinin ara sokaklarında süre gelen kovalamaca, ``Arka Sokaklar`` filmini aratmadı. Alkollü sürücü kaçış rotasında bulunan birçok araca çarpması ara sokaklarda meydana gelen sesler nedeni ile sokak sakinlerinin de evlerinden çıkarak kovalamamayı izlemesine neden oldu.

Yaklaşıl yarım saat süren yakın takip Ordu caddesi eksi Tekel Tütün Deposu arkasında bulunan 902 numaralı kısık sokakta tekerine ateş edilerek durdurulan otomobilin çılgın sürücüsü ilk üst aranması ardından Polis`ten sigara istedi.

Oldukça soğuk kanlı olduğu gözlenen çılgın sürücü Cevdet Altay`ın yakalanana kadar park halinde bulunan 15 dolayında otomobile çarptığı öğrenildi.

Takip sonucu ele geçirilen çılgın sürücü, alkollü rallici yakalandığı ilk anda gerçekleştirilen ilk sorgu ve otomobil içinde yapılan genel arama ardından 16 GD 503 plaka sayılı otomobil çekici marifeti ile Emniyet parkında güvence altına alınırken, Alkolü sürücü Cevdet Altay`a sağlık raporu tanzim edilmek üzere önce devlet hastanesine, ardından da sorgulanmak üzere  İlçe Emniyet müdürlüğüne götürüldü.



demokrat
18.11.2013 14:27:49
Kovalandı,yakalandı...Sonuç ne?Şahsa ne gibi ceza uygulandı.Yaptığını bir daha yapamaz hale gelebilir mi? Alkollü, eksik evrakları. Örneğin ehliyetine ömür boyu el konacak mı? Uygulamada bu tip saygısız ve ahlaksız tiplerin çok ağır cezalarla caydırılması gerekir diye düşünüyorum.Yoksa tekrar sal sokağa başıboş dolaşsın,polis de mesaisini bu tip serserilere harcasın.Yazık.

Fahri
19.11.2013 18:31:56
Onun dayısı vardır. sen merak etme yoksa o kadar soğuk kanlı olmazdı.

bandırma_
19.11.2013 18:28:03
bundan 2 sene önce Atatürk caddesinde EKol düğün salonundan eski Asuhan Otele kadar 25 tane aracın lastikleri kesilmişti. Her araçta en aşağı 500 tl zarar oluşmuştu. Olayı yapan 2 tane serseri yakalandı mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme hakimi olayda bu tiplere hiç bir ceza vermedi. Yani bu olayda da herhang bir sonuç alınmaz

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli