Sanayispor'dan tesis hamlesi

Sanayispor

Sanayispor yönetimi, Sanayi sentetik halı saha tesislerine yeni projeler katmak istiyor

Sanayispor yönetim kurulu Başkanı Çetin Uğurdur, Başkan yardımcısı Kemal Şimşek ve altyapılardan sorumlu Feray Ecemliler Bandırma Belediyesinde Başkanı Av. Tolga Tosun ve Başkan Yardımcısı Metin Ok ile görüşerek sportif gelecek adına  tesis  yapılanmasının önemine değinilinerek, Sanayi sitesi sentetik halı saha bünyesinde bulunan mevcut müştemilat alanına yeni bir tesis kurmak istediklerini açıkladılar.

Sanayi yönetimi Başkanlık makamında, bir kentin olmazsa, olmazı sportif hareketin son yıllardaki etkisizliğini, kurumsal yapıdaki tesis eksikliğine bağlayarak, Bandırma'da kapısına kilit vurulan tüm kulüplerin gerekli olan tesis yoksunluğunda kapandığı açıklandı.

Sanayispor Başkanaı Çetin Uğurdur, Sanayi sitesi yapı kooperatifi ve Bandırma Belediyesinin sportif amaçlı ortak kullanım alanı olan Sanayi stadı yanındaki alan için hazırlanan mevcut projenin yeniden harekete geçirilmesi için destek istedi.

Başkan Çetin Uğurdur, kendisinden önce görev yapan  Encan Aydoğdu döneminde Mimar Sabri Külcü tarafından hazırlanan tesis projesinin, inşaat demirine gelen faiş zamlar dolayısı ile rafa kaldırıldığını, bugün bu projeye start vermek adına makamda bulunduklarını açıkladı.

Başkan Av. Tolga Tosun ise, bir dönem meclis üyesi Onur ÇOM'unda görev aldığı Sanayispor yönetiminin sportif mücadele yanı sıra yapısal anlamda gerekli olan beklentileri yaşama katma noktasında doğru hamlenşn takipçisi olduğunu gördüklerini, bu anlamda da Sanayispor'a gereken desteği vereceklerini söyledi.

Sanayispor yönetimi, bu anlamdaki paylaşımlarını daha sonra Başkan yardımcılarından Metin Ok'a da aktararak kendisinden destek beklediklerini açıkladılar.



Anahtar Kelimeler: Sanayispor' tesis hamlesi
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı