Sanayispor`da yeniden Uğurdur dönemi

Sanayispor`da yeniden Uğurdur dönemi

Kırmızı Mavili ekip macera sürecini noktalayarak yeniden aslına döndü.





Sanayispor`da macera dönemi bitti, yeniden Başkanlığa getirilen Çetin Uğurdur: ``El birliği ile yaraları saracağız.``



Bir sezonluk kayıptan sonra Sanayispor`da ``kuru vaad`` dönemi kapandı yeniden Çetin Uğurdur dönemi başladı.

Bandırma`nın güzide amatör kulüplerinden Sanayispor`da sezon başında yapılan genel kurul ile yönetim bazında gerçekleştirilen radikal değişim az kalsın takımın küğme düşmesine neden oluyordu.

13 kişiden 20 kişiye çıkartılan Sanayispor`un yeni yönetimi proje ile geldiği Kırmızı mavili ekip`te spor camiasının en vasat sürecini yaşadı.

Beklentiler ışığında kendisine çizilen rota`nın `` Kuru vaad`` ten öte birşey olmadığını geç anlayan Sanayispor ``İhtiyarlar meclisi`` olağan üstü genel kurul ile yeniden takıma sahip çıktı.

Mavi Kırmızılı ekibin makuz tarihinde yaşanmamış olumsuzlukları bir sezonda yaşamanın sıkıntılarını atmak isteyen camia genel kurulda öncelikle 20 kişiye çıkartılan yönetimi eskiden olduğu gibi 13 kişiye düşürerek başkanlığa yeniden Çetin Uğurdur`u getirdiler.

Bir sezon aradan sonra kaldığı yerden nöbeti devralan Uğurdur`un kadrosunda ise Mimar Mehmet Özbek, Şoförler odası Başkanı Ali Acar, Sanayi Kooperatifi ve Tamirciler odası Başkanı Hayri Özden, Menejer Hüseyin Yenikan, Onur Con, Muammer Sünger, Sefa Faruk Uğur, Ekrem Okur, Ömer Aksoy, Ahmet Kırcı, Serkan Marti ve Erkan Yaman görev aldı.

Sanayispor yönetimi yedek üyeliklerinde ise Ali Ergünhan, Harun Balat, Şükrü Bilgi, M.Ali Okumuş, Salih Aşıkoğlu, Bülent Ünen, Rasim Yeşilırmak, İrfan Eroğuz, Göktuğ Uğur, Ahmet Şen, Remzi Filiz, Seyfi Biçer ve İlhami Çapar, Denetim kurulu asil üyeliklerinde A.Levent Yazgan, Kemal Şimşek, Sadettin Demirtaş denetim kurulu yedek üyeliklerinde Mehmet Pamuk, Ahmet Demirdağ ve Levent Sarp görev aldılar.

Başkan Uğurdur, `` Altyapıya ağırlık vereceğiz``

Gerçekleşen genel kurul sonrası yeniden başkanlığa getirilen Çetin Uğurdur Bandırma Manşet`e yaptığı açıklamada mahallenin eğitim kurumu Fatih İlk Öğretim`in bu yıl okullar arası futbol finallerinde önemli başarı kaydettiğini, sanayispor`un özü ile bütünleşen mahalle okulu Fatih`in gelecek vaad eden çocukları ile Sanayispor altyapısını kurarak geleceğe daha güvenle bakmak istiyoruz.`` dedi.







burak deniz
6.03.2013 01:36:08
kulüp emin ellerde... hayırlı olsun...

Sanayispor`lu
6.03.2013 04:12:13
Hoşgeldin Başkan

inamoto
6.03.2013 16:51:49
Zeki abi ne vasati ya yapma gozunu seviim puan durumuna bi bak o kdr skntinin icnde 4. Bitrdk ligi :)

bandırmalı
6.03.2013 18:37:33
yıllardır akıl verirsiniz bandırma cocukları niye bandırmasporda oynamaz diye.bakalım siz ön ayak olun bu çocuklar önce sanayisporda oynasın başarılı olanları bandırmaspora alalım.Kaç tane bandırma cocuğu çıkacak

Mantık
6.03.2013 20:01:57
Geçen seneki yönetime sallamışsınız sürekli.Ama bu sezonun yönetim kadrosuna baktığımda 2. sırada geçen senenin başkanını görüyorum.Biraz komik olmuş.

Mantı-k
6.03.2013 20:34:29
lan GVT onlar zaten vardı. altarnetif olduklarını söyleyenler nerde!...

inamoto
8.03.2013 22:42:08
karşıdan davulun sesi hoş gelr bırde gelin davulcuya sorun:)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false