Sanayispor yine en baştan başladı

Sanayispor yine en baştan başladı

Süper Amatör lig temsilcimiz Sanayispor, altyapı çalışmalarına hız verdi.

Bandırma'da Bandırmaspor'dan sonra 41 yıllık geçmişi ile mazisi en derin kulüplerden Sanayispor 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başladı.

Bu sezon Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Sanayispor bir taraftan A takım çalışmalarına yoğunluk verirken, diğer taraftan altyapı çalışmalarına da start verdi.

Teknik kadroda Koordinatör Feray Acemlilerin yaptığı açıklamada tüm sportif yapıların sorumluluğunu Teknik direktör Eşref Erkekoğlu'nun üstlendiği Sanayispor'da altyapı antrenörlüğünü Yasin Çınar'ın yaptığını söyledi.

1009/2010 ile 2006/2007 doğumlular olarak iki ayrı guruba alınan Sanayispor altyapısı yaklaşık 60 oyuncu ile yeni sezon hazırlıklarına ağırlık verdi.

Sanayispor Teknik Direktörü Eşref Erkekoğlu, yeni sezon hazılıklarına başladıkları kırmızı mavili ekipte altyapıya dayalı takım arkasını geleceğe taşıyacak genç bir ekip peşinde olduklarını, buna karşın 2020-2021 sezonunda yaşanan pandemi koşulları bazı noktalarda tüm kulüplerde olduğu gibi kendilerini de zora soktuğunu, amaçlarının bu sorunlu liğde istikrarlı çizgilerini bozmadan lige sıkı sıkı sarılmak olduğunu açıkladı.

Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur ise, gelinen noktada kıt olaraklarla oluşturulan mali bütçelerin, liği tamamlama değil, ısmarlama transferlerle eritmeyi yeğleyen takımların sonunu geçmişte gördüklerini vurgulayarak, "Son 3 sezondur altyapıya olan bakış açımız, bir çok takıma örnek oldu. Sanayispor olarak yarışmacı bir takım değil, ayağı yere basan hem takımı, hemde kendi için mücadeleyi görev sayan isimler tarafımızdan itibar görecektir. Bu noktadaki tavrımız kesindir, bu nedenle amacımız geleceğe yönelik kendi yetiştirdiğimiz sporculardan kurulu bir takım en büyük hayalimizdir." dedi.



Anahtar Kelimeler: Sanayispor baştan başladı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı