Sanayispor yeni sezonu açtı.

Sanayispor yeni sezonu açtı.

Talat Evren'in teknik sorumluluğunu üstlendiği kırmızı mavili ekibin hedefi şampiyonluk.

                                                                            

Marmara grubu 1. Amatör küme ekiplerinden Sanayispor 2014-2015 futbol sezonunu açtı.

Bandırma Sanayi Arenada kurban kesimi gerçekleşen 2014-2015 futbol sezonu açılışında konuşan Başkan Çetin Uğurdur, Spor’un kardeşlik ve barış oyunu olduğunu bu centilmenlik çerçevesinde verilecek mücadelede Sanayispor’un hedefinin Süper Amatör lig olduğunu söyledi.

Talat Evren’in genel teknik direktörlüğünü üstlendiği Sanayispor’da, yardımcı antrenörlük görevini İlker Savtekin ile Özcan Tufan yapacak.

Genel Kaptan Serkan Marti ile Beytullah Songür’ün üstlendiği Sanayispor’da A takımda 40 Genç takımlarda 60 olmak üzere toplam 100 futbolcu bulunuyor.

Başkan Uğurdur; ``Başarının sırrı disiplin’’

Sanayispor Başkanı

‘’Sanayispor geçen yıl dan dan bu yıla daha da gençleşti, takımımız 5 kategoride müsabakalara katılacak, bunda başarılı olacağımızı sanıyorum, çünkü geçen yıl U-19 da şampiyon olduk. Bu sezon hedefimiz U-19 ligde rahat olmamız.  U-16, U-13,  U-11 liglerde mücadele edeceğiz. Başarının sırrı disiplinden geçiyor.’’ Dedi.

Kaptan Emre; ``Genç takviyeli Sanayi’yi kimse zorlayamaz.’’

Sanayispor A takım kaptanı

‘’Bu sezon genç arkadaşlarımız var, genç arkadaşlarla tecrübeli arkadaşlar bir arada, inşallah güzel bir takım olacak, Çekindiğimiz bir rakibimiz yok, ancak bizi zorlayacak takımlar Tayfunspor ile Hasanbeyspor olabilir. Arkadaşlık ortamımız çok iyi’’ dedi.

Genç Takım Kaptanı Emre; ``İyi bir hazırlık dönemi yaşadık’’

Sanayispor Genç Takım Kaptanı

‘’Genç takım geçen yıla oranla daha iyi çalışma sergiledi, inşallah ligde de göreceğimiz gibi, bu hafta yapacağımız maçta da göreceğiz, hazırlık dönemi arkadaşlarla birlikte hiç kimse antrenmanları kaçırmamak üzere, kendinden daha çok bir şeyler katarak çalıştı, buna eminim. Yeni sezonda Sanayispor’u başarılar bekliyor.’’ Dedi.

Talat Evren; ``Bu sezon iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum.’’

Sanayispor Teknikdirektörü

‘’Sanayispor’u iyi günler bekliyor. Yaklaşık 4 aydır beraberiz. Hem genç takım, hem de A takım olarak. Çok iyi çalışıyoruz, çok iyi hazırlandık. Oyuncuların antrenmandaki performansından müthiş keyif alıyorum. Oyuncularıma da geldiğim zaman söylemiştim, futbol bir şhow oyunu, keyif oyunu, oynadığınız oyundan haz alın diye hazırlıyorum. Bu da antrenmanlara yansıdı. Sanayispor önümüzdeki sezon çok iyi maçlar çıkaracağına inanıyorum. Hem U-19 yaş grubunda, hem A takımdan çok umutluyum.’’ Dedi.

Şükrü Aşan; ``İyi Hakem olmanın ilk şartı disiplin``

Balıkesir il Hakem Komitesi üyesi

‘’Yetişmiş iyi hakemlerimiz var, şu anda Burak Kalkandelen arkadaşımız bölgesel amatör liglerde düdük çalıyor, görev alıyor. Biz onu daha üst sıralara taşımak istiyoruz. Peşinden de birkaç arkadaşımızı sürüklemesi temennimiz. Hakemlik özveri isteyen bir meslek bu işi yapacak arkadaşların ciddiyetle sarılması gerekir. Antrenmanları olsun, Çıkmış oldukları müsabakalar olsun. Dışardaki davranışları olsun. Bunlara dikkat etmek zorundalar. Bunların tamamı bir bütündür. Bunları yapmayan bir hakem iyi bir hakem olamaz. Disiplin gerekiyor. ‘’ dedi.

 

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli