Sanayispor, temasları sürdürüyor

Sanayispor, temasları sürdürüyor

Okullar kapanmadan, futbol okulu start alacak

Sanayispor yönetim kurulu, Gençlik ve spor il Müdürlüğü, İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünden sonra Bandırma Kaymakamlığına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde projeye ilişkin bilgi alış verişinde bulundu.

/resimler/2019-5/9/1437043208799.jpg

Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Cansa Özel, Ömer Aksoy  ve Özlem İşbilen ile gerçekleştirdiği Kaymakamlık ziyaretinde, Bandırma´da ilkokullardan başlayacak ?Futbol Okulu? projesini anlattı.

Aynı anda Bandırmalı olan ve halen komşu ilçe Karacabey Kaymakamı olarak görev yapan Dr. Yusuf Gökhan Yolcu´nun da konuk olarak yanında bulunan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Sanayispor´un bölge futboluna önemli katkısı olacağına inandığı altyapı çalışmaları kapsamındaki, futbol okulu projesini yakından takip ettiğini, Kaymakamlık olarak bu önemli projeye her türlü katkının verileceği söyledi.

/resimler/2019-5/9/1438158210242.jpg

Kaymakam Günhan Yazar, Bandırma futbolun geri kalmışlığının temel sorunu tesis yetersizliğinden kaynaklandığı gerekçesi ile Sanayi ve Edincik sentetik halı saha ilaveten Korozman-600 Evler sentetik halı sahasını hizmete soktuklarını, tesisleşmedeki bu olanakların altyapılar ve amatör takımlar üzerindeki etkisinin olumsu sonuçları olacağını vurguladı.

Kaymakam Günhan Yazar, özellikle ekonomik olanaksızlıklara rağmen Korozman-600 Evler sentetik halı sahanın bir an önce hizmete alınması adına desteğini esirgemeyen Etimaden, Enerji-Sa, Limak Uludağ, Limak Enerji, Bursa Beton, Arge-Aydıntaş Vinç, Ergün Türkay ve Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı´na teşekkür ederken, tesisin mali portresinin 800 bin lira civarında gerçekleştiğini söyledi.

Kaymakam Günhan Yazar, Bandırma´da top-yekün spor´un canlanması, ayağa kalkması adına her türlü desteği verdiklerini ve bu anlamda katkısı olacak tüm kurum, kuruluş ve spor kulüplerinin yanında olacaklarını yeniledi.

/resimler/2019-5/9/1438482898247.jpg

       ALGAN KARTAL KOORDİNATÖR OLARAK GÖREV ALACAK

Sanayispor yönetimi ayakları yere basan ve Bandırma´da mevcut futbol okullarına ek olarak 40 yıllık futbol geçmişi ile Amatör liglerde mücadele veren Sanayispor´un U-10 statüsünde başlayacak altyapı- Futbol okulu projesinin başına Eski Göztepe Kalecilerinden Özel Atatürk ilk-orta öğretim okulu Müdürü Algan Kartal´ı getirdi.

Eski bir profesyonel ve Eğitimci kimliği ile amaç ve hedefin geleceğe yönelik gençlik üzerinde oluşturulan, ?Sanayispor futbol Okulu? nun önemli bir proje olduğunu açıklayan Algan Kartal, yolu ciddi olarak futbol ile kesişen her amatör kulübün yapması gereken altyapı projelerinin Bandırma ve çevresindeki futbolun yanı sıra diğer spor etkinliklerinde de çıtanın yükselmesine neden olacağını söyledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli