Sanayispor teknik kadroyu belirledi.

Sanayispor teknik kadroyu belirledi.

Mavi Kırmızılı ekibi lige Ömer Durusoy ve teknik kadrosu hazırlayacak

Önceki akşam toplanan Sanayispor yönetim kurulu takımı yeni sezona hazırlayacak teknik kadroyu belirledi.

Buna göre Ömer Durusoy teknikdirektörlüğünde Sebahattin Aydın ve Serkant Gürün 1. amatör kümenin iddialı ekibi sanayispor´un teknik kadrosunu oluşturdu.

Durusoy, 2019-2020 sezonunun zorlu bir sezon olacağını, Sanayispor´un yeni sezona hazır olması için etkin bir hazırlık programı yaptıklarını açıkladı.

Durusoy, "1. Amatör küme zor bir lig, her takımın kendi hesapları olacak, futbol adına Fair Play kurallarının gerek saha içinde, gerekse saha dışında uygulandığı bir yıl olması için biz elimizden gelen çabayı göstereceğiz." dedi.

/resimler/2019-9/5/1401084931093.jpg

Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur ise, her kulübün lige takım çıkartmanın maddi zorlukları içinde mücadele ettiğini, Sanayispor olarak yaşanan ekonomik krizi takıma yansıtmadan, tüm beklentileri karşılayarak fair play kuralları çerçevesinde kazasız, belasız bir lig geçirmek istediklerini kaydetti.

Başkan Uğurdur; Takımı Teknikdirektör Ömer Durusoy nezaretinde futbol camiamızın agabeyleri Sebahattin Aydın ve Serkant Gürün´e teslim ettik, ligde mücadele verecek tüm takımlar bizim kardeşimizdir, bölgesel futbol kısır döngü içinde bir birimizden takviyeler yaparak mücadele performansımızı arttırıp, kümeye izlenebilir bir kaliye getirmek istiyoruz, bu anlamda çalışarak, mücadele ederek kendisini kanıtlayan arkadaşlarımızı da, üst liglere göndermek bizim onurumuz olacaktır." dedi.

Başkan Çetin Uğurdur, Sanayispor´un 40 yılı geride bırakan bölgenin en istikrarlı amatör kulüplerinden birisi olarak 2019-2020 sezonundaki hadefinin şampiyonluk olduğunu, gerek teknik kadronun, gerekse takımda forma giyecek oyuncuların bu bilince sahip olduklarını kaydetti.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı