``SANAYİDEN BAŞLAYACAĞIZ``

``SANAYİDEN BAŞLAYACAĞIZ``

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci`nin ŞEKERCİ BANDIRMA`NIN DÖNÜŞÜMÜNE SANAYİDEN BAŞLAYACAĞIZ””

 Şekerci “ Bandırma’nın Dönüşümüne Sanayi’den Başlayacağız”

  Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ve parti üyeleri dün Bandırma Küçük Sanayi sitesine bir ziyaret daha gerçekleştirdiler.

  Geçtiğimiz haftalarda da Bandırma Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Recep Şekerci ve parti üyelerine yine vatandaşların ilgisi büyüktü. Girdiği her işletmede ilgi ile karşılanan Recep Şekerci “31 Mart’ta göreve geldiğimizde 2019’un Bandırma’sını inşa etmek için ilk önce sanayi sitesinden başlayacağız. Çünkü burası Bandırma ekonomisinin kalbidir. Ama görüyorum ki 5 yıldır bu kalbe iyi bakılamamış, bu kalp hep üzülmüş, damarları tıkanmış. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde sanayimizin ana yollarının bir bölümünün çöplük yığını haline geldiğini gördük, hem de toplu taşıma araçlarının her gün onlarca kez geçtiği ana yol bu halde. Uzunca bir sürede bu konuda bir adım atılacağını sanmıyorum. 5 yıl boyunca sanayiye uğramayan belediye yönetimi; seçimlere 1 yıl kala nedense alt yapı sorunu çözülmeden her zaman yaptıkları gibi “makyaj belediyeciliği” yapmayı tercih etti. Geçtiğimiz yaz binlerce ton asfalt sökülüp yeniden yapıldı. Hala kaldırım ve asfalt olarak sanayimize yakışmayan yollarımız var.” dedi.

“ANİMASYON BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ”

Sanayi esnafı ve çalışanlarının tam desteğini alan Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci projeleri ile ilgili vatandaşlardan gelen sorular üzerene şöyle konuştu. “Biz yapamayacağımız şeylerin sözünü hiçbir zaman vermeyiz, vermeyeceğiz de. Projelerimiz hazır, Bandırma’nın her kesimini kucaklayacak çalışmalarımızı yakında açıklayacağız. Bandırma’da artık animasyonla, maketle, kâğıt üzerinde yapılmayacak çalışmalarla halkı kandırma dönemi sona ermiştir. 5 senedir yapılmayan Kapalı Pazar yeri, tamamlanmasını bırakın bakımı bile yapılamayan sahil bandı ve adeta savaştan çıkmış bir kenti andıran şehir girişi ortadadır. Şimdi seçimlere 1 yıl kala şehir girişinin yapımına başlandı. Kapalı Pazar yerinin projesi çizildi, sahil bandını Livatya ile buluşturacak sözde projeler animasyonla halkı yeniden kandırmaya çalışıyorlar. Belediyeye yönetiminin en büyük başarısı 5 yılda sadece maketler ve animasyon çizimleri yapmalarıdır. Bununla halkı değil ancak kendilerini kandırırlar.”dedi 



kadir pir
21.02.2014 00:00:02
Ne kadar doğru bir tespittir. Tebrik ediyorum. Bandırma nın girişi bu şehre hiç yakışmıyor. Sanayiden şehir girişi fiat bayi arasını niye 3 gidiş-3 geliş şeritli , bursa tarafından gelirken 600 evlerin orta kısmına ışıklı giriş kavşağı yapılmıyor. 600 evlerin bursa yönünden girişi yok. Demir kafes içindeyiz. Umarım Sayın şekerci bu sorunları çözer. Saygılar.

kamil
21.02.2014 12:00:34
reçep bey başarırda yaparda bandırma cok sanslı böyle bir başakana sahip olacak

Volkan
21.02.2014 14:44:26
Allah(cc) sonumuzu hayır eylesin. Malum son zamanlarda ekonominin durumu zaten ortada...

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı