ŞAMPİYONLUK KUPASINI İNCEOĞLU'NA GETİRDİLER..

ŞAMPİYONLUK KUPASINI İNCEOĞLU

Hentbolda Balıkesir İl Şampiyonluğuna ulaşan Akçay Belediyespor'lu sporcular şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'na takdim ettiler.




Hentbolda Balıkesir İl Şampiyonluğuna ulaşan Akçay Belediyespor'lu sporcular şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'na takdim ettiler.

Hentbolda ikinci kez Balıkesir İl Şampiyonluğunu kazanan Akçay Belediyespor'lu hentbolcular ile antrenörler Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'nu makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim ettiler.
Bu yıl Hentbol il şampiyonasında iki takımla mücadele eden Turuncu Beyazlı takım şampiyonluğa ulaşırken B takım olarak ligde yer alan ikinci takımda dördüncülüğü elde etmişti.
Akçay Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Öz'ün de bulunduğu ziyarette her iki kupa takım kaptanları tarafından Akçay Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Cahit İnceoğlu'na sunuldu.
Akçay Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Öz, Kulüp olarak, futbol, basketbol, taekwondo, briç, satranç ve hentbol dallarında aktif olarak faaliyette bulunduklarını belirterek, Aktif olduğumuz dalların büyük bir çoğunluğunda takımlarımız Akçay'lı gençlerimizden oluşuyor.
Hentbolda da iki yıldır Beldemizde ki okullarda eğitim öğretim gören gençlerimizden oluşan takımımızla il şampiyonluğunu kazanıyoruz.`` 
``Belediye Başkanımız ve kulübümüzün onursal Başkanı Cahit İnceoğlu'na spora sağladığı katkılar dolayısı ile teşekkür ediyoruz” dedi.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu şampiyon olan hentbolcuları kutladı. Başkan İnceoğlu, gençlerin spora yönelmelerinin çok önemli olduğunu Belediyespor Kulübünün gençlere kapısının açık olduğunu vurguladı, Gençlerimizin spor yapması için Akçay Belediyespor Kulübümüz 2004 yılından buyana hizmet veriyor. Belediye olarak spor kulübümüze yeni tesisler kazandırmak için girişimlerimiz devam ediyor” dedi.
Akçay Belediyespor Hentbol takımı önümüzde ki ay düzenlenecek bölge şampiyonasında Balıkesir'i temsil edecek.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı