Şampiyonlara muhtardan ödül

Şampiyonlara muhtardan ödül

Havran ilçesine bağlı Çamdibi Köyü İlköğretim Okulu kız öğrencileri Minik Kızlar Voleybolda Balıkesir il 4. cüsü olunca köy muhtarı tarafından ayakkabı ile ödüllendirildiler.





Havran ilçesine bağlı Çamdibi Köyü İlköğretim Okulu kız öğrencileri Minik Kızlar Voleybolda Balıkesir il 4. cüsü olunca köy muhtarı tarafından ödüllendirildi.

Havran ilçesine bağlı Çamdibi Köyü İlköğretim Okulu kız öğrencileri Havran ilçesindeki okullar arası birinci olduktan sonra Edremit Körfezinde bulunan Edremit, Burhaniye, Ayvalık ve Gömeç ilçeleri arasında yapılan maçları kazanıp Balıkesir'de Minik Kızlar Voleybol Turnuvasında Edremit Körfezini temsil hakkı kazandı.


BALIKESİR'DE KÖY TAKIMI BAŞARISI BİR İLK”

Balıkesir'de Minik Kızlar Voleybol Turnuvasında Balıkesir il 4. cüsü olunca köy Muhtarı Halil Türkoğlu tarafından tebrik edilip, tüm sporcular birer çift spor ayakkabısı ile ödüllendirildi.

Bir köy voleybol takımının Balıkesir'deki ilk aşarısı olduğunu vurgulayan Çamdibi Köyü Muhtarı Halil Türkoğlu, İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Güler, Sınıf Öğretmeni Tayfun Hakan Kağan ve şampiyon sporcular Edremit Mahmutpaşalı mağazasına gelip, beğendikleri spor ayakkabılarını aldılar.


ONLAR BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU”


İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Güler, Sınıf Öğretmeni Tayfun Hakan Kağan ve Spor Öğretmeni Server Hacıoğlu ile başarılı sporcuları kutlayıp, tebrik eden Muhtar Halil Türkoğlu, Balıkesir'de oynanan Minik Kızlar Voleybol Turnuvasında Balıkesir il 4. cüsü olan bir köy takımı öğrencilerimizin başarısı bizi onurlandırdı. Edremit Körfezinde bulunan 5 ilçe okulları arasında yapılan tüm müsabakaları kazanıp Balıkesir'de de dereceye girmek başarısı gösteren kızlarımız için ne yapsak azdır. Köyümün öğretmenleri ve öğrencilerinin bu başarısından bir köy muhtarı olarak büyük gurur duydum. Yeni sezonda öğrencilerimiz hedef Türkiye Şampiyonluğu” sözü verdiler. Türkiye Şampiyonasına katılamasalar da artık onlar bizim Gönlümüzün Şampiyonu” oldular. Tekrar kutluyorum” dedi.                                                                        
Minik Kızlar Voleybol Turnuvasında Balıkesir il 4. cüsü olan sporcu kızlar sevinçlerini Muhtarı Halil Türkoğlu ile paylaşıp, teşekkür ettiler ve yeni sezonda hedef Türkiye Şampiyonluğu” sözü verdiler.   






lütfü borazan
11.04.2012 13:16:21
çamdibi köyü ilköğretim okulu öğrencilerini,okul idaresini ve muhtarlığı şahsım adına tebrik eder başarılarının devamını dilerken,inşallah il özel idresi yetkilileri ve balıkesir gençlik ve spor il müdürlüğü`de üzerine düşen görevi yaparlar...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli