Şampiyon Kupa kaldırdı

Şampiyon Kupa kaldırdı

2.Kez Şampiyon olan Edincikspor, Grand Asya`daki muhteşem gece ile Şampiyonluğunu kutladı.

Balıkesir 1.Amatör Küme Marmara Grubu 2013-2014 lig Şampiyonu Edincikspor, Grand Asya`da düzenlenen törenle lig Şampiyonluğunu kutladı.

Ev sahipliğini Demokrat partili Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`nın yaptığı Şampiyonluk gecesinde CHP li Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, MHP li Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, AKP li Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, AKP Milletvekili M.Cemal Öztaylan, Dursun Mirza önderliğinde CHP seçim grubu, Recep Şekerci önderliğinde AKP seçim grubu, Dr.Hadi Selimoğlu önderliğinde MHP seçim grubu, Esnaf ve muhtar temsilcileri, İş adamları ve sporcuların hazır bulunduğu gece`de siyasi atmosfer unutuldu. Spor`un kardeşliği altında yorgunluk atıldı.

Demokrat partili Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, yaptığı konuşmada Atatürk`ten atıfta bulunarak geceye katılan konukların siyasi arması ne olursa olsun Spor`un kardeşliği altında bir arada olmanın güzelliğini yaşandığını, Bu düsturla seviyesi düşürmeden barış ve kardeşlik içinde bir seçim çalışması yaşanıp göreve gelecek ekibin doğrdukları ve doydukları kente hayırlı hizmet üretmesi temennisinde bulundu.

CHP li Bandırma Beleldiye Başkanı Sedat Pekel`de Yağcı`nın temennilerine katılarak seçim sattında tüm partilere eşit mesafede her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu vurgulayarak ``Çevresel ve ses kirliliğine neden olmayan barışçıl bir seçim yaşamanın ortak sorumluluğunu paylaşalım`` dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde açık arttırmaya çıkartılan 10 numaralı Edincikspor forması 5. bin tl ye, CHP Beleldiye Meclis üyesi Erhan Elmaztaş`a kaldı.

Elmaztaş, Forma`nın altından çıkan sürpriz armağan Atatürk portresini CHP Belediye Başkan adayı Dursun Mirza`ya armağan etti.

İhale arttırımına katılan ve 4.5 tl ye kadar çıkan AKP Meclis üyesi Ahmet Edin, 10 Numaralı Edincik formasının Elmastaş`ta kalmasını bir Edincikli olarak sindirememiş olacak ki. ihalenin spikerinden mikrafonu alarak bir açıklama yapma gereği duydu.

Edin,`` Ben Edincikliyim, Anam`da, baban`da Edincikli, Ben Edincik`te doğdum!....``

``Edincikspor yönetimi ne zaman kapıma gelse boş dönmedi, Ben Formayı alan Erhan arkadaşımı kutluyor. 6 bin lira açıktan veriyorum...`` diyerek büyük alkış topladı.

Edin, aynı zamanda Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi olarak spor`da üzerine düşen katkıyı herzaman yaptığını söyledi.

Tansiyonu yüksek forma ihalesinde son golü Belediye Başkanı Sedat Pekel attı.

Pekel, Erhan Elmastaş`ın 5 tl ye formayı aldığını, Ahmet Edin`in 6 bin tl ile karkı verdiğini ama bu rakamların yuvarlak toplamının eksik olduğunu vurgulayarak Spor vakfı başkanı olarak 4 bin tl de kendisi katkı yapmak sureti ile bu muhteşem gecede Şampiyona yakışır bir armağan olarak toplam mevlağın 15 bin tl ye ulaşmasını sağladı.

Pekel`in bu jesti salonda büyük alkış desteği ile yanıt buldu.






Fikri
1.03.2014 18:16:23
Futbol`da şampiyonluk kazandıran oyunculara teşekkürler, gecenin mimarlarına teşekkürler, Yok edilen Edincik`te kalan tek kurumu Edincikspor`a gelecek yıllarda da yardımlarınızı esirgememenizi taraftar olarak bekliyoruz..

Ferudun SARIGÜL
2.03.2014 09:12:57
Eski bir EDİNCİKSPOR formasını giyen biriyim.fac`ten herhafta takip ediyorum.Başta sevgili arkadaşım Nazmi başkanı ve yönetim kurlununu gönülden kutluyorum.Futbolcu kardeşlerim bir sezon boyu akıttıkları terin mükafatını aldılar.Tüm takımı ve hocamız Kaşık oğlunu febrik eder başarılarının devamını diliyorum.İzmir-Urladan sevgiler.

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli