Şampiyon Güreşçilerimizi Uğurluyoruz

Şampiyon Güreşçilerimizi Uğurluyoruz

Bandırma´dan ilişiklerini kesip yeni hayatlarına başlamadan önce aileleri ile birlikte İlçe Müdürü Hüseyin ELÜSTÜ´ne ziyaret için geldiler.

Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Antrenörümüz İsmail ÇAYLAK gözetiminde çalışmalarını sürdüren Güreş sporcularımızdan dördünü eğitim ve büyük kulüplerin talebi gibi nedenlerle il dışına hatta yurt dışına ihraç etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

/resimler/2019-7/25/1151395104672.jpg

Minder ve Yağlı Güreşte çeşitli kilo/boylarda Balıkesir ve Türkiye çapında dereceler kazanan sporcularımız  Bandırma´dan ilişiklerini kesip yeni hayatlarına başlamadan önce aileleri ile birlikte İlçe Müdürü Hüseyin ELÜSTÜ´ne ziyaret için geldiler.
Ziyarette sporlar ve aileleri şimdiye kadar yapılan çalışmalara sağlanan imkanlar için teşekkür ederek gelecek planlarından bahsettiler, Hüseyin ELÜSTÜ sporcu ailelerine desteklerinden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında sporcularımıza tavsiyeler vererek başarılarının devamını diledi, ardından sporcu ve antrenörümüze hediyelerini takdim etti.
Sporcularımız Batuhan ÖZAKBAŞ Kütahya Dumlupınar Üniv. BESYO, Durul Miraç GÜR İstanbul Pendik Güreş Lisesi, Mert YILANCI Ankara BŞB Spor Güreş Kulübü, Baran ERGİN Almanya Berlin Türk Güreş Kulübü ´nde spor yaşantılarına devam edecekler.
Sporcularımıza başarılar dileriz.


  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı