Salesforce Entegrasyon Hizmetleri

Salesforce Entegrasyon Hizmetleri

Salesforce CRM dünyanın bir numaralı bulut bilişim platformudur.

Veri Cloud, Salesforce hizmetleri müşteri memnuniyeti ve hizmet geliştirme odaklıdır. Firmaların, her zaman daha fazla ürün satışı yapmasını ve daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlayacak çalışmalar yapmaya çalışır. Salesforce Müşteri İlişkileri Yönetimi yazılımları, her sektör ve kapasitedeki firmalar için uyumludur. https://veri.cloud/ şirketi, bilgi ve birikimi olan uzmanları ile salesforce entegrasyon hizmetlerini sunuyor.

Sistem Kurulumu

Veri Cloud müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, salesforce yazılım teknolojisi ve danışmanlık şirketi olarak hizmet veriyor. Salesforce CRM kurulumlarını sıfırdan yapıyor ve müşteri firmaların kullandıkları, marketing ya da ERP sistemleri varsa her türlü entegrasyonu kolaylıkla yapıyorlar. Sistem kurulumu sonrasında müşterilerin veri yükleme ve veri kontrol işlemleri hakkında her türlü bilgilendirmeyi uzmanları ile yapıyorlar.

Salesforce Pazarlama Bulutu

Salesforce CRM dünyanın bir numaralı bulut bilişim platformudur. Pazarlama bulutu, kullanıcı ile müşteri arası iletişimin sağlanmasını, müşterinin tanınmasını ve bilgi toplanmasını sağlayan bir platformdur. Veri Cloud, müşterilerine sunduğu destek hizmetlerinde, salesforce yazılımlarının kurulumları ile kullanıcının tüm iletişim seçenekleri, sosyal medya ve dijital reklam kanallarını etkin kullanmasını sağlıyor. Pazarlama sistemine müşteri katılımını sağlayacak entegrasyonu yapıyorlar.

Salesforce CRM Avantajları

Salesforce CRM yazılımı henüz kullanılmaya başlamadan önce dijital pazarlama alanında çeşitli zorluklar yaşanıyordu. Müşteri takipleri ve bilgilerini toplama, müşteri ilişkilerinin geliştirilmesi ve pazarlama süreçleri zor işliyordu. 2012 yılında salesforce yazılımları kullanılmaya başlandığında, dünya genelinde birçok firma müşteri ilişkileri yönetiminin tek noktadan ve daha kolay yapmaya başladı. Veri Cloud, salesforce firmasının Türkiye partneri olarak Türkiye ve yurtdışındaki tüm müşterilerinin yazılım sistemi avantajları ile tanışmalarını sağladı. Salesforce yazılımları birçok veriyi bir araya getirerek, tüm sistemlerin entegre edilmesini sağladı.

Salesforce Ürünleri

Salesforce farklı yazılım ürünleri ile tüm firmaların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Veri Cloud sunduğu destek hizmetleri ile tüm ürün çeşitlerini müşterilerine ulaştırıyor. Salesforce ürünleri, bulut, mobil ve sosyal alanlarla ilgili seçeneklerden oluşuyor. Veri Cloud salesforce bulut hizmetlerinden, sales cloud, pazarlama bulutu, hizmet bulutu, topluluk bulutu, ticaret bulutu, analitik bulut ve uygulama bulutu seçeneklerini profesyonel olarak sunuyor.



Anahtar Kelimeler: Salesforce Entegrasyon Hizmetleri
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı