Sabah erkenden yallahhhh

Sabah erkenden yallahhhh

Ahmet Edip Uğur'da deniz boyuna tel çit çekmişti!

Hayatta ne yazıkki zaman yaman şahit olduğumuz bazı şeyler değil insanları şaşırtmak, düşünce sahibinin bu fikri uygulama aşamasında hangi ruha sahipti diye düşünürüz. 

Özellikle Bandırma-Balıkesir bilinmezinde, ve körlemesine yapılan zaman ve para kaybı işler daha birçok kez aklımızı meşgul edip, alev alev yanmasına neden olacak gibi.

Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir'e ait olduğu gerekçesi ile Cumhuriyet alanının deniz kıyısına kalan bölümünü kırmızı boya ile çizmiş ve Ramazan şenliklerinin bu çizginin ötesine geçmemesi için ortama Balıkesir zabıtası yığmıştı.

Aklı selim Bandırmalılar bunu yapanın oyununa gelmedi ama söylemeye dilim varmıyor O... buldu bulacağını!...

Yetmedi Aşk körüsünün önüne tel çit çekmişti... Örnekleri çoğaltmak mümkün Balıkesir'e deniz getirip saldalları gezdiren, balık tutturan bir düşüncenin Bandırma'ya Balıkesir Totem'i dikmeside işte böyle birşey...  İyiki yanılıp Değirmenboğazını, limanın içine tepmedi!..

İşte bu yanlış akşam Grand Asya otelde yapılan İl Turizm Koordinasyon toplantısında gündeme geldi. Oysa toplantının amacı Turizm'de Balıkesir'i top yekün marka kent yapmaktı...

Marka önden geldi!... Toplantı arkadan... 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Totem'i diken daire başkanını dinledi, tepkileri dinledi ve talimatı verdi... "Halka rağmen olmaz, bugün akşam oldu yarın sabah erkenden totem'i kaldırın."

Yazın bir kenara, balık yeriz ama, balık hafızalı değiliz, gün gelir tekrar ederse hatırlatırız.



ali-veli
22.06.2020 10:43:59
BANDIRMA'YI BANDIRMALILARA BIRAKINIZ LÜTFEN! YILLARDIR SÜREN 10.5 SÜRTRÜŞMESİ DEVAM EDİYOR.YIKICI DEĞİL,YAPICI OLMAYA ÇALIŞALIM NE OLUR BALIKESİR'İ YÖNETMEYE ÇALIŞANLAR...

Anahtar Kelimeler: Sabah erkenden yallahhhh
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli