Rüzgar otomobili denize düşürdü.

Rüzgar otomobili denize düşürdü.

Bandırma, Livatya yeni balıkçı barınağında bir otomobil rüzgarın etkisi ile denize düştü.

Bandırma, Livatya yeni Balıkçı barınağında bu akşam saat 18.00 sularında bir otomobil denize düştü.

Denize düşen aracın içindeki bulunan iki kişi kendi imkanları ile araçtan çıkarken çevreden yetişenlerin yardımı ile olay yerine gelen 112 ambulansı ile Hastaneye kaldırıldılar.

Olay Livatya balıkçı barınağı içinde müzik dinleyip sohbet eden Necmettin Kale ile Rafet Üzgün fireni boşta olan otomobilin rüzgarın etkisiyle hareket ettiğini fark edemediler.

Otomobil arkadan sert esen rüzgarın etkisi ile denize düşünce durumu fark eden iki arkadaş can pazarında otomobilden sağ olarak çıkmayı başarırken kendilerine el uzatan çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Necmettin Kale ile Rafet Üzgün ilk şaşkınlıkları ardından hayati tehlikeleri olmadığı anlaşılması üzerine kıyafet değiştirerek buldukları vinç ve dalğıç ile Balıkçı barınağına gelip 10 NN 963 plaka sayılı Hunydayn İ 20 plaka sayılı otomobili denizden çıkarttılar.

Yakşalık 1,5 saat denizde kalan otomobil denizin karanlık sularından çıktığında içindeki sular dakikalarca aktıktan sonra ön camda balıkların oynadığı görüldü.




  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu