Rüzgar kızlar Kocaeli`den madalya ile döndü

Rüzgar kızlar Kocaeli`den madalya ile döndü

Türkiye Finalleri'ne gitmeyi hedefleyen Rüzgar Kızlar çok az bir farkla Grup-Bölge Dördüncüsü oldular.




Erdek`in Okullararası Kros İl Şampiyonluğu Yarışmaları 27 Şubat 2013 tarihinde Balıkesir'den derece ile dönen rüzgar kızları,
Balıkesir'de Yıldız Kızlar grubunda 2000 metre koşarak Erdek 18 Eylül Okulu'na tarihindeki ilk il şampiyonluğunu yaşatmışlardı. 

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN ve öğrencileri Rümeysa ÖZTÜRK, Buse ÖZEL, Aleyna ÇAKMAK, Yeşim TANRIVERDİ ve Cansu SARI
; il şampiyonlarının buluştuğu Kocaeli Grubunda da okullarına yine ilkleri yaşattılar.

Grup-Bölge Şampiyonası'nın yapıldığı Kocaeli ilinde; İstanbul, Bilecik, Bursa, Bolu, Düzce, Edirne, İstanbul A, İstanbul B, İzmir, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Tekirdağ ve Yalova takımları ile kıyasıya mücadele edip Erdek 18 Eylül Ortaokulunu, Erdek'i ve Balıkesir'i büyük bir başarıyla temsil ettiler.

Kendilerinden bir yaş büyüklerle yarışıp ilk üç`e grip Türkiye Finalleri'ne gitmeyi hedefleyen Rüzgar Kızlar çok az bir farkla Grup-Bölge Dördüncüsü oldular.

Kocaeli'den dördüncülük kupası ve madalyalarını alan Rüzgar Kızlar okullarına tarihindeki ilk il şampiyonluğu kupasından sonra, ilk bölge-grup kupasını ve madalyalarını da getirmiş oldular.


Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN, yaptığı açıklamada, Çocukların performansları her geçen gün daha da yükseldiğini, sporcularını puanlı atletizme hazırladığını, bu yıl ilk defa ilçe dışında kros yarışmalarına girdiklerini ve kendilerinden bir yaş büyüklerle yarışmalarına rağmen çok iyi bir sonuçla ilçeye döndüklerini söyledi.

Gülhan, bu yıl krosu Bölge-Grup dördüncülüğü ile sezonu sona erdirdiklerini, önlerinde 10-11 Nisan 2013 tarihlerinde il şampiyonası ile başlayıp Türkiye Şampiyonası'na kadar uzanacak olan Puanlı Atletizm Yarışmalarına konsantre olmaları gerektiğini söyleyip, kendisini destekleyenlere teşekkürlerini iletti. 







Ahmet Çelik
20.03.2013 23:32:16
tebrikler hoca kutluyorum Erdek e yeni bir anlayış getirdin. başarılar

Niyazi GÜLHAN
21.03.2013 00:17:05
Teşekkürederim Ahmet Bey. gücümüz yettiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli