Rozetini, Kılıçdaroğlu taktı.

Rozetini, Kılıçdaroğlu taktı.

CHP, Gönen`i kazanmakta kararlı, Efsane Başkan Hayati Köse`nin aday olarak CHP`ye geçişi TBMM, CHP Parti meclisinde gerçekleşti.

CHP`nin 30 Mart 2014 mhalli seçimlerinde trent`ini yükseltecek isimler üzerindeki uzlaşma süreci, Gönen`in efsane Demokrat Başkanı Hayati Köse`nin TBMM, Parti meclis toplantısında bizzat genel Başkan Kılıçdaroğlu`nun Rozet takması ile gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk partisi 2014 yerel seçimleri öncesinde hizmet altyapıları ile kentlerinde isimleri efsaneleşen Demokrat Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon`dan sonra, Gönen eski Belediye Başkanı hayati Köse`yide saflarına kattı.

Hayati Köse ve beraberindeki Kepsut adayı Murat Karakoyun ile İvrindi Başkan adayı Aydın Cihan`ın Rozet merasimleri aynı andan Televizyon kanallarından tüm ülkeye naklen yayımlanırken, salondan yükselen alkışlar yeni adaylara motivasyon oldu.



demokrat
20.11.2013 09:50:26
Fotoğrafta bakışları ürkek...Belkide ortamdandır.Çünkü yabancı bir yerde...Eski demokrat dostlar yok.Makamlar kişilerle kaim değil ki illada mevki,illada makam...Genel Başkan Sn.Uysal geçenlerde köklü mazisi olan particilerin parti değiştirmesini"din değiştirmek"gibi gördüğünü ifade etmişti.Baktıkça üzüldüm,üzüldükçe baktım.Demokrat misyon erimiyor,kendine orada makam bulanlar ihanet etmeye devam ediyor.Yazık,çok yazık...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı