Rotary Barbaros Şansal`ı konuk ediyor

Rotary Barbaros Şansal`ı konuk ediyor

B.İ.İ.B fakültesinde konuşacak Barbaros Şansal daha sonra Rotary toplantısına katılacak.






Bandırma Rotary kulübü soyal ve kültürel aktivitelerini Ünlü modacı Barbaros Şansal`ı konuk ederek sürdürüyor.

Önceki akşam bölgenin sayılı ve saygın kuruluşlarından Yemmak`a konuk olan Bandırma Rotary kulübü faliyetlerine ilişkin açıklamada dolu dolu programlar la yüklü olduğunu gösterdi.

Bandırma Rotay kulübü başkanı İlkay Pireci Uluslar arası Rotary`nin dünya projesi olan ``Ortak su kullanımında israfın önlenmesi`` konulu projede Bandırma Rotary`nin halka yönelim tanıtım çalışmasının Uluslar arası Rotary`in genel sitesine alındığını söyledi.

Bu yılki temalarının ``Hizmet yolu ile Barış`` ile yola çıkan ve gelecekte suyun dünya insanı açısından çok önemli bir gereksinim olarak bugünden israfı önlemek anlamında projeler geliştirilip halkın bilinçlendirilmesi hususunda çalışma yapılması istenen Uluslararası Rotary, bu anlamda Bandırma Rotary`nin projesini yayınlanmaya layık örnek proje olarak gösterdi.

Bandırma Rotary Kulübü Başkanı İlkay Pireci daha sonra sosyal ve kültüren faaliyetleri arasında 8 Kasım`da ünlü modacı Barbaros Şansal`ı konuk edeceklerini, BİİB fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen panel`in ardından ünlü modacının Rotary`de eşli yemeğin konuğu olacağını söyledi.

Rotary Başkanı Pireci ayrıca ulus varlığımızın teminatı Türkiye Cumhuriyetinin kuruusu M.Kemal Atatürk`in aramızdan ayrılışının 74.yıldönümü ``Atatürk`ü Anma ve Anlama`` proğramlarına katılımın yanı sıra aynı tarihte ebediyete intikal eden Bandırma Rotary kulübü kurucusu Merhum Çetin Zeybek`i anma programı düzenlediklerini kaydetti.

Pireci, Çetin Zeybek`in 10 Kasım Cumartesi günü saat 14.oo te Şehir kabrisyanlığındaki kabri başında anılacağını söyledi.












Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı