Romanlara gün doğdu.

Romanlara gün doğdu.

CHP'li Roman aday Özcan Purçu, Bandırma`da Parlemento`da ilk kez meclise girecek CHP İzmir Roman Milletvekili adayı Bandırma`ya geldi.

 

CHP'li Roman aday Özcan Purçu, Bandırma`da

Parlemento`da ilk kez meclise girecek CHP İzmir Roman Milletvekili adayı Bandırma`ya geldi.

Roman Aday bugün saat 16.30 da Çınarlıya giderek Romanlarla buluşacak, Roman aday Purcu, bu akşam Livatya da yapılacak Güllü konserine ve ardından 22.05 te aşk köprüsü ve mendirekte yakılacak 1965 meşaleden birisini tutacak.

CHP Roman Milletvekili adayı Özcan Purcu, Bandırma ziyaretinde Ban ban taraftarlarına play off`u geçerek 1. lige çıkılması halinde Edirne de düzenlenen Karnaval şenliklerinim benzeri, şenliklerin Bandırma yapılma sözü verecek.

Roman aday Özcan Pulcu, coşkulu kutlamaların toplumlara motivasyon kattığını, bu noktada Bandırma`nın yıllara şamil olan 1. lig özleminin ancak böyle bir kutlama ile taçlandırılabileceğini söyledi.

Pulcu, birlik ve beraberliklerim paylaşılarak çoğaltılması, kardeşlik ve barışa en çok ihtiyacımız olduğu bir süreçte, ülkemizi ve insanımızı bölmeye çalışanlara inat, sevgimizi ve emeğimizi paylaşmamız gerektiğine inandığını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Romanlara gün doğdu.
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli