RO-RO SEFERLERİNE CORONA MOLASI

RO-RO SEFERLERİNE CORONA MOLASI

Sokağa çıkma yasağı gece-gündüz tahliye yapan Bandırma-İstanbul (Ambarlı) Ro-Ro seferlerini de etkiledi.

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve seri ölümlere neden olan corona virüsü nedeniyle tüm dünya panik içinde nasıl tedbir alacağını düşünürken her ülke mevcut imkânları içinde koroma önlemleri almaya devam ediyor.

 Ülkemiz de özelikle Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda yapılan önlemlerin başında kişiler arasında 1.2 metre mesafe bırakılması, 65 yaş ve üstü ile 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı, seyahat engeli tedbirleri yanında, Bandırma-İstanbul İDO ve Bandırma- Balıkesir-İzmir tren seferleri, bazı şehirler arası otobüs seferleri de iptal edilmişti.

Tüm bu önlemler alınırken ve buna bağlı çoğu ulaşım seferleri iptal edilirken Bandırma-İstanbul (Ambarlı) Ro-Ro seferleri ise gece ve gündüz devam etmişti. Ancak akşam sokağa çıkma yasağının başlayacağı saat olan 24.00’e 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan edilince Tramola RO-RO seferleri de ilk defa iptal edildi. İptal sonunda RO-RO gemisi mendirek dışına çıkarak diğer bekleyen yük gemileri arasında demir attı. Çelebi Limanı’nda ise tahmil- tahliye işleri devam ediyor. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: - SEFERLERİNE CORONA MOLASI
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false