R.Gencer And.EML, Ticaret lisesini yenerek üçte iki yaptı

R.Gencer And.EML, Ticaret lisesini yenerek üçte iki yaptı

Turnuva`nın favori ekibi Recep Gencer Anadolu Meslek lisesi İkincilikle yetindi.






Milli Eğitim Marmara Grubu Okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Futbol Turnuvasında bugün oynanan 3. karşılaşmalarında grup liderliğini penaltılarda kaybeden R.Gencer EML, acısını Ticaret lisesinden çıkarttı. 5-1

Stat; Bandırma Sanayi

Hakemler; Onur Karabacak- Necmi Bayraktar- Mert Pehlivan

R.Gencer EML; Ekrem-(Emrecan) Ersel- (Oktay) Birkan-(Egemen)  Arda- Berk-(Göktuğ) Yiğit- Aygün- Furkan- Emirhan-(Hüseyin) Rafet- Mertcan-

Antrenör; Ayhan Aydın

Ticaret A.Meslek lisesi: İbrahim- Ümit- Faruk- Erkan- Caner- Furkan- Ağit- Mehmet--(Nazım) Aykut- Emre- Kadir

Antrenör; İsmail Utku

Goller; Dk.13-34-Aygün, Dk.52 Egemen, Dk.55 Arda, Dk.59 Umut, (Gencer EML) Dk.43 Furkan (Tic.Lisesi)

Turnuva`nın favorisi ile turnuva`nın galibiyet alamayan takımlarından Ticaret Anadolu Meslek lisesi karşılaşmasında R.Gencer A.EML farka gitti.

Kadrısundaki as oyuncularla turnuva favorisi gösterilirken, Takım oyunundan kopup bireysel egoların öne çıkması nedeni ile final oynama hakkını kaybeden Gencer grup 2.liğini tescil eden kolay maçta da akla hayale gelmeyecek hatalar yaşandı.

Takımın tecrübeli Kaptanı bir gün önce yatırdığı takımını bugünkü karşılaşmada da benzer hatalara sürükledi.

Kaptan Yiğit oyun ve pozüsyon paylaşımından uzak sahanın her alanında kendisini gösterme egosu 43 dakikada Aygün`e yapılan penaltıyı kullanmakta ısrar etmesiyle başladı.

Bir gün önce penaltılarla kaybedilen maçta da vuruşunu gole çeviremeyen Kaptan Yiğit bugünde topu eline aldı ve penaltı noktasına koyarak atışı kullandı.

Ancak içindeki öfke mantığından önce davrandığından top ağlarla buluşmadı.

Buna daha da öfkelenen kaptan takımı için rahat kazanılan karşılaşmada gereksiz yere ağrasifleşti ve ardarda gördüğü sarı kartlarla Kaptanlık bandını bırakıp oyun dışına çıkmak durumunda kaldı.

Tecrübeli bir oyuncuya yakışmayacak davranışlar iddialı bir ekiple oynanan müsabakada yaşanacak olda akıbet EML maçından farksız olmazdı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false