Resimleri ile Trafik anarşisine "Dur" dediler

Resimleri ile Trafik anarşisine

Bandırma`da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yayalar sağdan gidiniz" farkındalık projesi, slogan ve resim yarışması ile sürüyor.

 

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve orta dereceli okullar arası trafik`te farkındalık projesi bugün gerçekleştirilen sergi açılışı ile devam etti.

Çeşitli görsel uyarı ve ikazların yanı sıra pilot okul olarak seçilen Cumhuriyet Ortaokulu tarafından vatandaşlara yönelik uyarı ve bilgilendirme programları, konu ile ilgili slogan ve resim yarışması ile devam etti.

Trafik`te farkındalık yaratacak eğitim projesi için düzenlenen slogan yarışmasına 16 slogan katıldı. Akşemsettin Mesleki ve Anadolu lisesinden Çağla Nur Aslan "Sağ, Salim git" sloganı ile ödül kazanırken, yarışmaya katılıp sergilenmeye layık bulunan 30 eser bugün AVM salonlarında yapılan açılışla beğeniye sunuldu.

AVM deki farkındalık projesi resim sergisinin açılışını İlçe Milli Eğitim müdürü Sadettin Pircioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ve bazı okul müdürleri katıldı.

Projeye ilişkin derecelendirme ve ödül töreni 25 Mart`ta Barış Manço kültür merkezinde yapılacak sunumla hak sahiplerine takdim edilecek.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli