Renktaşların ilk maçı

Renktaşların ilk maçı

Spor yazarımız Zeyyat Saygın bölge derbisine damgasını vuran isimlerle konuştu.






Öner Aslan
(Etispor Teknik Direktörü) ``Maça iyi başladık, kotrolümüz dışında bir gol yedik daha sonra durum 2-0 oldu, yakaladığımız pozisyonları degerlendiremedik, sonuç olarak biraz eksiklerimiz var, Erdekspor`u kutluyorum.`` dedi.

Talat Evren
(Erdekspor Teknik Direktörü) ``Oyunun geneline baktığımda gayet iyi oynadığımızı görüyorum, Oyuncuların taktik ve teknik çalışmalarımızı sahaya yansıttılar, İkinci yarı uayrılarım olduğu halde mualesef biraz gevşedik, tabi öyle olunca da zaman zaman rakibe güven verdik, biraz daha iyi pas yapmaya çalıştılar, kontra toplarla kalemize geldiler, ama yinede üstün olan bizdik zaten ilk maçlar böyle zor olur önemli olan 3 puana sahip olmaktır, oyuncularımı tebrik ediyorum.`` dedi.




Maşallah (Erdeksporlu futbolcu) ``Erdespor hesaplarını tamamen şampiyonluk üzerine yapıyor, ufak tefek hatalarımız olduysa da sonuçta kazanan biz olduk.`` dedi.

Engin (Erdeksporlu futbolcu) ``Öncelikle Hocamız nezaretinde iyi bir çalışma gerçekleştirdik, o nedenle bugünde çok iyi mücadele ettiğimiz düşünüyorum, 3 puan aldığımız için çok mutluyum, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.`` dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli