Recep Mercan vefat etti.

Recep Mercan vefat etti.

Marmara Adasının önde gelen siyaset ve ticaret adamı Recep Mercan bugün toprağa veriliyor

Marmara Adası ve açık denizlerin sayılı armatörü Recep Mercan (73) İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Marmara Adası ve Balıkesir siyasetinin önde gelen Milliyetçi kimliği Recep Mercan, uluslararası denizlerde yüzen 15'in üzerindeki şilep'i ile Türkiye'nin sayılı armatörleri arasında yer alıyordu.

Marmara'da partisi MHP'in kuruluşundan itibaren onursal başkanlığını üstlenen Recep Mercan 2014 mahalli seçimlerinde Belediye Başkan adayı olmuştu.

Yardım sever kişiliği ile gönüllere taht kuran Armatör Recep Mercan eğitime verdiği katkı ilde sık sık adından bahsettiriyordu.

Özellikle Erdek Çakıl kırsal mahallede yaptığı ilköğretim okulu ile sadece Marmara adasında değil Erdek'te de eğitim camiasının örnek isimlerinden oldu.

Marmara Adalar Belediyespor ve Avşaspor'a katkıları büyük olmuştu.

İyi parti Marmara ilçe Başkanı Sezer Şen'in eşi ve 2 Çocuk Babası Armatör Recep Mercan 9 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da vefatı ardından 10 Mayıs Pazar günü Adaya getirilen cenazesi bugün öğle namazına müteakıben ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Milliyetçi camianın önde gelen ismi Armatör Recep Mercan'ın vefatı üzerine İyi Parti Genel Başkanı meral Akşener başta olamak üzere teşkilatın üst kademe ve Balıkesir il katındaki yönetim çevreleri tarafından telefon ile aranan Başkan Sezer Şen'in üzüntüsü paylaşılarak taziyelerde bulunuldu.



Sabri Kalender
12.07.2020 11:03:13
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Vefat haberinden çok geç haberdar oldum çok üzüldüm . Uzun yıllar tanıdığım ve elinde büyüdüğümüz baba diye hitap ettiğimiz sayılı insanlardan biriydi kendisi . Aynı zamanda bizim rahmetli babamızın çok iyi de arkadaşıydı. Ben recep babayı ilk tanıdığım dönemden itibaren kendisinden herzaman iyilik ve sevgi görmüş biriyim . Hiçbir zaman bir kötülüğünü görmedim . Çevremizdeki herkesede bu şekilde olduğundan eminim . Uzun yıllar birsürü iş yaptık birlikte ve aile gibi olabildiğimiz sevgi ve saygı duyduğum bir büyüğümdü. Tekrardan allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun oğullarına allah sabır versin .

Emil kapukaya
10.12.2020 00:07:39
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah gemisinin tamirinde calismistim

Anahtar Kelimeler: Recep Mercan vefat .
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli