Recep Gençer Lisesi´nde tören

Recep Gençer Lisesi´nde tören

Kaymakam Yazar: ?Gençer ailesinin, Bandırma Üniversitesi´ne bir fakülte daha kazandıracaklarına inanıyorum?

Edincik Recep Gençer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Okulun spor salonunda gerçekleşen törene Recep Gençer Vakfı Başkanı ve Bandırma Gübre Fabrikaları Anonim Şirketi(BAGFAŞ) kurucusu Recep Gençer, eşi Neriman Gençer, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 6. Ana Jet Üssü Komutan Vekili Yardımcısı Albay Uğur Pesen, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversite genel sekreteri İbrahim Ethem Arıoğlu, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, diğer konuklar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdür Vekili Levent Barbaros´un konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Recep Gençer, bir ülkenin kalkınmasında sanayi ve sanayicilerin önemine dikkati çekti. Kimya sektörünün de bir ülkenin kalkınmasında önemini vurgulayan Gençer, meslek liselerinin de ülkemiz adına önemine işaret ederken, öğrencilere, ?Çok çalışır ve görevlerinizi layıkıyla yerine getirirseniz, mutlaka başarılı olursunuz? diye seslendi. Gençer, öğrencilere, ?Elbette ki okuyun ama çok okuyan değil, çok gezen ve gören bilir? dedi.

/resimler/2017-9/22/0925081738416.jpg

KAYMAKAM YAZAR KONUŞUYOR

Kaymakam Günhan Yazar da eğitim-öğretimin önemini vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Recep Gençer, çok başarılı ve bölgemizde sevilen bir iş adamı. Gençer ve ailesinin, başarılı sanayiciliklerinin yanı sıra bölgemiz için yaptıkları gönüllü  eğitim yatırımlarını önemsiyor ve teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki Gençer ailesi, eğitime bu hizmetlerini sürdürecek, hatta Bandırma Üniversitesi´ne yeni bir fakülte daha kazandıracaktır.?

Halk oyunları gösterilerinin ardından, okulun başarılı öğrencilerine burs çekleri verildi. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-9/22/0925385644754.jpg



Anahtar Kelimeler: Recep Gençer Lisesi tören
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false