Rapor Kemal Kılıçdaroğlu’nda

Rapor Kemal Kılıçdaroğlu’nda

CHP Bandırma’nın “Güney Marmara’da Balıkçılık ve Müsilaj” raporu Kemal Kılıçdaroğlu’na iletti.

CHP Bandırma’nın “Güney Marmara’da Balıkçılık ve Müsilaj” raporu Kemal Kılıçdaroğlu’nda

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı olarak “Güney Marmara’da Balıkçılık ve Müsilaj” başlıklı raporumuzu hazırlayarak CHP Milletvekillerimize, Parti Meclisi Üyelerimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduk. 


“Balıkçılarımızın Sorunlarını ve Çözüm Önerilerini Raporlaştırdık!”


Balıkçılarımız bize sezonun çok zor koşullarda geçtiğini ve yeni sezonda kendilerini bekleyen zorluklardan bahsediyorlardı. Biz de balıkçılarımızla toplantılar yaparak sorunlarını ve çözüm önerilerini bizzat raporlaştırdık ve doğrudan Genel Merkezimiz ile balıkçılarımız arasında bir köprü oluşturduk.

Pandemi dönemindeki gelir düşüşlerinden, tüm üretim girdilerinin AKP eliyle ithalata dayalı hale getirilmesine, döviz kurunun doğrudan balıkçıların üretim maliyetlerini arttırmasından, Kamu Bankalarında balıkçılara verilen kredilerdeki faiz arttırımına kadar pek çok sorunu raporumuzda ele aldık.Ayrıca AKP’nin yatlarda uyguladığı mazottaki vergi indirimini balıkçı esnafımıza sağlamamasını, müsilajın balıkçılığa yapması muhtemel etkilerini konuşup satır satır raporladık.
“Bilim İnsanları ile Müsilajı Değerlendirip Çözüm Önerilerini Genel Merkezimize İlettik!”
Öte yandan alanında yetkin bilim insanları ile de Marmara Denizi’nin ölümünü değerlendirip raporlaştırdık. Sebepler, sonuçlar ve bilimsel çözüm önerilerini hiçbir öneriyi es geçmeden raporumuza ekledik. AKP’nin ülkemizin doğasına, emekçisine reva gördüğü sorunları çok daha görünür hale getirdiğimiz raporumuzla bu günleri tarihe not düşmüş olduk. Öte yandan AKP’nin ilk seçimde gittiğinde ardında bırakacağı ekonomik ve doğal enkazın izlerini bölgemizde daha çabuk ortadan kaldırmak için uygulayacağımız politikaların da ön çalışmasını bu raporla sağlamış olduk.

Raporumuz genel merkezimizde değerlendirildikten sonra siz basın emekçileri ile de raporumuzu paylaşacağız.

Dr. Selim Panç
CHP Bandırma İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: Rapor Kemal Kılıçdaroğlu’
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false