Rakiplerine başarı diledi

Rakiplerine başarı diledi

Şener Arabacılar,"Renkli bir mücadele olacak"

Bandırma Muhtarlar derneği Başkan vekili ve Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar, sayısını hatırlamakta güçlük çektiği Muhtar adayı rakiplerine başarılar diledi.

/resimler/2019-1/25/0029247398835.jpg

Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar bir biri ardına adaylık açıklayan rakipleri için başarı dileğinde bulunurken, kendisinin aynı zamanda Muhtarları olduğunu unutmamalarını hatırlattı.

Hiç bir Makamın ilelebet kalıcı olmadığını vurgulayan Arabacılar,"Elbette aday arkadaşlarımı medeni cesaretlerinden dolayı kutlarım, umarın 2,5 ay gibi zamanı olan seçim sürecinde bir birlerini karalayıcı, incitici veya bir birlerinin yüzlerine bakamayacak cümleler kurmazlar, sonuçta hepimiz bu mahallenin insanlarıyız, seçim biter komşuluk başlar, düğünlerimizde, cenazelerimizde buluşur dertleşiriz." dedi.

Rakiplerinin heyecanlı çıkışlarını normal gören Sunullah Muhtarı Şener Arabacılar, "Biz muhtarların yetki ve sorumlulukları yasa ile belirlenmiştir, uçuk vaatlerde bulunulup vatandaşın kafalarını karıştırmanın anlamı yok, illaki daha fazla hizmet, daha fazla yetki düşüncesinde olan arkadaşlar varsa Muhtarlık değil, Belediye Meclisi gibi bütçe ve yatırım birimleri olan makamlara aday olmalarını tavsiye ederim. Erken başlayan adaylık yarışında sağlığımla ilgili yorumlar kulağıma kadar geldi. Üzülmedim desem yalan olur, kimse merak etmesin, kimse kimsenin tabutuna çivi çakmaz, bu takdiri ilahidir, zaman geldiğinde herkesin dolan bir vazesi olacaktır, biz yaşadığımız süre içinde vatandaşımızın bize verdiği görevi, layıkı ile yapmanın çabası içindeyiz." dedi.

Muhtar Şener Arabacılar, konuya ilişkin açıklamasında ise birlikte yol arkadaşlığı yaptığı Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk´ün ani vefatı nedeni ile yaşadığı üzüntüyü tarif etmesinin mümkün olmadığını, genç yaşta kaybettikleri Fuat Şentürk´in cenazesinde üzüntüden kaynaklanan tansiyon düşmesini rahatsızlık olarak yorumlamanın etik olmadığını vurgulayarak, "Elhamdürüllah turp gibi işimin başındayım, bugüne kadar hiçbir mahalle sakinim benim hakkımda olumsuz düşünceye sahip olmamıştır. İnşallah bundan böylede mahalle sakinlerinin hertürlü ihtiyaçlarına çözüm aramanın dışında onlara dokunmanın, ortak fikirlere açık, mahallede sokak ve caddelerin temel ihtiyaçlarının karşılanması, Dönemimde Muhtarlık  ofisini kurumsal yapıya kavuşturmanın bahtiyarlığı içinde tüm komşularımı gönül dolusu sevgilerim ile kucaklıyor, kendilerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gelecek diliyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: Rakiplerine başarı diledi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli