Rahmet ve Muhabbet vardı.

Rahmet ve Muhabbet vardı.

Spor dünyasının renkli siması Ali Toptan vefatının 4. Yılında mezarı başında anıldı.

10 Nisan 2010 yılında vefat ederek ebediyete intikal eden futbol dünyasının renkli siması Ali Toptan her yıl olduğu gibi sevenleri tarafından kabri başında anıldı.

Eski Türkiye Amatör Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Balıkesir şube Başkanlarından merhum Ali Toptan vefatının 4. Yılında sevenleri tarafından kabri başında anıldı.

Akşam saat 17.30 da Bandırma Şehir Mezarlığına gerçekleşen anmada başta Ali Toptan’ın  Ablası Zehra Özkan, Kardeşi Semra Toptan, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF temsilcisi ve Bandırmaspor  yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay, Eski Futbolculardan ASKF gözlemcisi Aydın Çelik, Bandırmaspor yöneticisi Erol Rüzgar, Antrenör Muhsin İnam,  Antrenör  Öner Arslan, Antrenör  K. Serkan Gürün, Yardımcı Antrenör  Ayhan Sezer,  Sait  Açık,  600 Evlerspor gen. Kaptanı Barış Özbek ve Gazeteci Önder Balıkçı ile Zeki Karadeniz hazır bulundu.

Aynı zamanda hafız olan Antrenör K. Serkan Gürün’ün duası ardından Merhum Ali Toplan ile yaşanan anılardan kesitler sunuldu.  Bandırma Şehir mezarlığındaki anma ile birlikte başlayan yoğun yağmur katılımcıları  iliklerine dek ıslatsa da kimse Toptan’a olan sevgisinden ödün vermedi.

Rahmet ve muhabbetle noktalanan anma programı sonunda katılımcılara Toptan’ın baş menüsü Simit ikramında bulunuldu.

 

 

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı