Psikolojik bunalım sonucu

Psikolojik  bunalım sonucu

Bir gün önce sokakta çıplak gezen kişi 24 saat sonra evini yaktı

Bandırma, Kayacık Mahallesinde dün yolda çıplak yürüyen bir kişiyi görenler, konunun Psikolojik mi? Yoksa protesto amaçlı mı? olduğunu anlamakta güçlük çekmişti.

Bu sabah saat 08.00 sularında İtfaiye ‘ye gelen yangın ihbarı, olayın gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Edinilen bilgiye göre anne ve babası vefat eden Aykut Özcan (40) Kayacık’taki baba yadigarı evde yalnız yaşıyordu.

2 Üniversite bitirdiği öğrenilen Aykut Özcan zaman zaman Psikolojik sorunlar yaşaması nedeni ile istem dışı hareketler yaşadığı çevresince bilinmekte idi. Dünde büyük bir olasılık ile müdavimi olduğu ilaçlarını kullanmadığı gerekçesi ile çırılçıplak çıktığı sokakta kendisini tanımayanları hayrete düşüren Aykut Özcan, bu sabahta evini yaktı.

Kayacıklı, Aykut Özcan'ın peş peşe yaşadığı dram kendisini tanıyan veya tanımayanları derinden üzdü. Bandırma İtfaiyesi kısa sürede müdahale ettiği konut yangınını söndürmesine rağmen konutta önemli hazar meydana geldiği görüldü.

Psikolojik rahatsızlığı dolayısı ile kendisine zarar veren Aykut Özcan'ın yakınları tarafından gözlem altında bulundurulması için aileden hayatta kalan tek kız kardeşine durumun haberdar edildiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Psikolojik bunalım sonucu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı