PROTOKOLÜ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

PROTOKOLÜ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK, BANDIRMA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ MEHMET CENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yoğun mesai harcayan TEKSÜT Bandırma BK’da, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz’i makamında ziyaret etti.

ING Basketbol Süper Ligi ‘nde bugün Gaziantep Basketbol’u konuk edecek olan TEKSÜT Bandırma BK’da Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, 6’ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu’yu Bandırma Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde ziyaret ederek Bandırma Protokolü ziyaretlerine devam etti.

 Görüşmede Ligde ve Avrupa’da mücadele eden TEKSÜT Bandırma BK hakkında bilgiler verilirken, Mehmet CengizBandırma’da göreve başladığından itibaren Bandırma’daki sporu yakından takip ettiğini belirtti. Cengiz, ‘‘Bandırma’da göreve başlamadan önce zaten TEKSÜT Bandırma BK’yı duyuyor ve biliyordum. Altyapıya yatırım yaparak başarılı olan Kulüplere sempati duyuyorum. Bundan dolayı da Kulübün maçlarını yakından takip ediyorum. TEKSÜT Bandırma BK çok iyi yerli ve yabancı sporculara sahip bir Kulüp olmanın yanında şehrimiz Bandırma’yı da hem Ülkemizde hem de Avrupa’da yıllardır başarıyla temsil eden büyük bir camia. Umarım bu başarılarını devam ettirirler.’’ diye konuştu.

Başkan Özkan Kılıç da desteklerinden dolayı Mehmet Cengiz’eteşekkür ederken, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz’e arkasında isminin yazılığı olduğu 6 numaralı TEKSÜT Bandırma BK forması hediye etti.



Anahtar Kelimeler: PROTOKOLÜ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli