Projeksiyonsuz okul kalmasın

Projeksiyonsuz okul kalmasın

Başkan Pekel, Cumhuriyet İlkokuluna Projeksiyon hediye etti.

Öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından yapılan projeksiyon aleti yardımları devam ediyor. Yapılan yardımlar kapsamında son olarak Cumhuriyet İlkokuluna Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından projeksiyon aleti hediye edildi.

Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri, nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyarette okullarına hediye edilen projeksiyon aletinden dolayı Başkan Pekel’e teşekkür ederken konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi’nin eğitimin her alanında okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında yer aldığını söyledi.

Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak eğitim alanında yerine getirdiğimiz çalışmalarla okullarımıza ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Okullarımızın fiziki problemlerinin giderilmesi, öğrencilerimizin günümüz koşullarına uygun bir şekilde daha çağdaş bir eğitim alabilmesi için yerine getirdiğimiz araç-gereç yardımlarımız bu amaçla yerine getirdiğimiz hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Bu düşünceyle son olarak bizlere Cumhuriyet İlkokulundan gelen talep üzerine çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için kendilerine projeksiyon aleti hediye ettik. Bundan sonrada bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

 

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı