Pro Foto, Gök`e çıktı

Pro Foto, Gök`e çıktı

Bandırma'nın fotoğraf ve video markası ProFoto bölgesinde yine bir ilke imza atarak havadan çekim hizmeti sunmaya başladı.

Bandırma’nın fotoğraf ve video markası ProFoto bölgesinde yine bir ilke imza atarak havadan çekim hizmeti sunmaya başladı.

ProFoto, düğün ve şirket tanıtım videolarında havadan çekim hizmeti sunacak. Düğün belgeseli çekimine yeni bir bakış getirirken, iş yerleri için havadan çekim hizmeti büyük bir ayrıcalık sağlayacak.

Yaklaşık 700 metreye kadar yükselebilen helikopter sayesinde, ilk önce Bandırma kentini havadan görüntüleyen ve Bandırmalıları yaşadıkları kente bir kez daha hayran bırakan ProFoto işletmecisi Gökhan Kasapoğlu, “ Sevgili Bandıma halkına daha iyi hizmet sunmak ve farklılık yaratmak adına yaptığımız hizmeti ProFoto ailesi olarak gururla sunuyoruz. Sadece bölgeye değil, ülkemizin çeşitli yerlerinden de kısa süre olmasına rağmen bir çok kuruluşa ciddi teklif vermiş bulunmaktayız. Güney Marmara bölgesinde sayılı kişide bulunanan cihazlarımızla Bandırma iş dünyasına ve farklılık yaratmak isteyen düğün hikayesi kliplerinde çiftlerimize bu hizmeti sunacağız.” diyerek Bandırma’da sektöre yön vermeye devam edeceğini belirtti.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı