Poyrazlı Mahallesi de ilgi bekliyor

Poyrazlı Mahallesi de ilgi bekliyor

Poyrazlı'da yaz nüfusu artışı nedeniyle oluşan ihtiyaçların karşılanması bekleniyor.

Paşalimanı Adası’ndaki beş mahalle içinde en kıdemli muhtar Kamil Örnekli.

2004 yılından bu yana, dört dönemdir Poyrazlı Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten Örnekli, kışın 100 olan nüfuslarının yazın 2 binleri bulduğuna dikkati çekti.

Adanın yollarının 2007’den beri yapılmadığını vurgulayan Örnekli, “Balıkesir, 2014 yılında Büyükşehir oldu. O yıldan bu yana mahallemize taş üzerine taş koyulmadı” dedi.

Yetersiz kalan balıkçı barınaklarının mutlaka elden geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Örnekli, okullarının kapalı olması nedeniyle çocukların, Erdek ve Bandırma’da eğitim-öğretim görmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Mahallelerinde su sorunu bulunmadığına işaret eden muhtar Kamil Örnekli, “150 metre derinlikte iki artezyen kuyumuz, 120 tonluk depomuz var. Hiçbir su sıkıntımız yok. Erdek’e bile su verecek kadar suyumuz var” diye konuştu.

Örnekli, “Araç-gereçlerimiz var ama traktörümüz olmaması nedeniyle olası bir yangına müdahale edebilecek durumda değiliz” diye konuştu.

Muhtar Kamil Örnekli, azaları Hüseyin Kalafat, Ali Dinler, Emin Kalafat ve Nusret Sunay ile birlikte uyumlu bir çalışma içinde olduklarını sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Poyrazlı Mahallesi bekliyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false