Poyrazlı köyüne şebeke suyu

Poyrazlı köyüne şebeke suyu

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Hikmet Onay ve Özel İdare Müdürü Ayhan İpek Poyrazlı Köyüne giderek incelemelerde bulundu.







Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay ve Özel İdare Müdürü Ayhan İpek Poyrazlı Köyüne giderek incelemelerde bulundu.

Köy Muhtarı Kamil Örnekli, köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, yapımı Mayıs ayında biten ve turizm sezonunda hizmet veren yeni sondaj ve su deposunu heyete gösterdi. Daha sonra köy çay bahçesinde köy sakinleriyle görüşen Kaymakam Kaygısız, vatandaşların yapılan hizmetler ve biten içme suyu şebekesi konusundaki sevincini paylaştı.


Poyrazlı Köyü ziyareti hakkında bilgi veren Kaymakam Kaygısız "Köy Muhtarlığının çalışmalarını yerinde gördük. Vatandaşlarımızın isteklerini dinledik. Nisan ayında Poyrazlı Köyüne yaptığım ziyarette su deposunun inşaatı devam ediyordu. Bugün sizlerle beraber içme suyu şebekesinden su içmenin mutluluğunu paylaşıyorum. Yapılan hizmetlerin hepsi Poyrazlı Köylü halkı içindir. Hayırlı olsun" diyerek duygularını ifade etti.

Köy sakinleri de içme suyu satın almadıklarını ve köy şebekesinden su içtiklerini ifade ederek, Köye yapılan çalışmalarda katkısı bulunan herkese teşekkür ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı