Poyrazlı; Köyler köy kalacak``

Poyrazlı; Köyler köy kalacak``

AKP il başkanı Poyrazlı Balıkesir Büyükşehir olacak, Köyler köy kalacak.``




POYRAZLI, EDREMİT BİR MARKADIR”

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Edremit bir markadır. Edremit'in büyüklüğünü korumak lazım” dedi. Poyrazlı, AK Parti istiyorsa yapar. İstemiyorsa muhalefet milletvekilleri teklifleri ile ilçe yapılmaz” dedi.

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Edremit Hattuşa Termal Tesisleri'nde iftar sonrası basın ile yapılan özel söyleşide basına önemli açıklamalarda bulundu. Balıkesir'in Büyükşehir olacağını beldeler içerisinden ise bir ilçe çıkabileceğinin sinyallerini verdi. Balıkesir'in Büyükşehir olursa 19 ilçe ve birde Merkez Büyükşehir Belediyesi olacağı bilgisini verdi.

POYRAZLI, AK PARTİ İSTİYORSA YAPAR”

Edremit Hattuşa Termal Tesisleri'nde iftar sonrası basın ile yapılan özel söyleşide ‘Edremit'te ilçe yapılacak belde var mı?' Sorusuna tasarı içerisinde bir beldenin ilçe yapılması da olabileceği bilgisini veren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Edremit bir markadır. Edremit'in büyüklüğünü korumak lazımdır. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ile diğer milletvekilleri ve ben ortak kararımızı bildirdik. AK Parti istiyorsa yapar. İstemiyorsa muhalefet milletvekilleri teklifleri ile ilçe yapılmaz” dedi.

AK Parti stratejik ve kurumsal bir parti olduğunu açıklayan Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı,  Edremit bir markadır. Edremit'in büyüklüğünü de korumak lazım” dedi.

BALIKESİR BÜYÜK ŞEHİR OLUP, KÖYLER, KÖY KALACAK”

Balıkesir ve ilçelerinde toplam 892 köy bulunduğunu, 1180'de birim olduğunu açıklayan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, 2014 Yerel Seçimlerine AK Parti olarak hazır olduklarını söyledi.

30 Eylül 2012 tarihinde Ankara'da AK Partinin Büyük Kongresi olacağını kongre sonrası ilk hedeflerinin yerel seçimler olacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüklerini köylerin mahalle olacağı konusunda bilgi aldığını ve Köylerin, Köy Muhtarlıkları Olarak Kalacağı” bilgisini verdi. Edremit'in Kızılkeçili Köyü muhtarı Ali Deveci'nin Türkiye'deki en zengin köy, Kızılkeçili Köyüdür. Biz mahallemi olacağız? Köyümüzün gayrimenkulleri ne olacak?” soruları için Başkan Mahmut Poyrazlı, Köylerden mahalle olmaz. Köyler, köy kalacak. İlçelerde Belediye Meclis Üyeleri olacak. Büyükşehir ve ilçelerden toplam 87 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olacak ve tüm kararları birlikte verecekler. İmarla ilgili tüm kararlar Büyükşehir'den alınacak” bilgilerini verdi.

POYRAZLI, 4+4+4 GEÇİŞ SÜRECİ 4 YIL”

1997–1998 Eğitim Öğretim Yılı`nda kesintisiz 8 yıllık zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran ve kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen kanunla ilgili açıklamalar yapan Başkan Poyrazlı, Eğitimde 4+4+4 sistemi olarak bilinen zorunlu eğitimde geçiş süreci 4 yıl olacak. Bu öğrenciler 4 yıl ayni okullarında öğrenim görecekler. 4 yılın sonunda bu sistem tamamen yerine oturmuş olacak. Kimse huzursuz olmasın. Kimse huzursuz edilmeyecek. Bu eğitimin geçiş süreci 4 yıl sürekli olacağı için öğrenciler ve veliler de rahat olmalı. Bu eğitimin geçiş sürecinde büyük sorunlar yaşanmayacak” dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı