POTANIN KRALI BİTOYO

POTANIN KRALI BİTOYO

BTİOYO ve MMF takımlarının final maçı nefesleri keserken BTİOYO takımı ezeli rakibini 56-54 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.




Balıkesir
Üniversitesi tarafından düzenlenen Rektörlük kupasında sona gelinirken erkek basketbolda final maçı Cuma günü oynandı.

BTİOYO ve MMF takımlarının karşı karşıya geldiği final maçı nefesleri keserken BTİOYO takımı ezeli rakibini 56-54 mağlup ederek kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Taraftarının inanılmaz desteğini arkasına alan Kırmızı –Beyazlılar oyunun son bölümünde skoru korumayı başararak zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı.


Karşılaşmaya iyi başlayan MMf takımı ilk periyotta BTİOYO'ya üstünlük kurmayı başardı. İlk periyodu 17-11 geride kapatan BTİOYO ikinci periyotta şaha kalkarak üstünlüğü ele adlı. Devre arasına da 26-25 önde giren Kırmızı- Beyazlılar üçüncü periyotta Ali ve Caner ile etkili oldu. Son çeyreğe 40-37 önde giren BTİOYO bu periyotta geri düşmesine rağmen pes etmeyerek geri dönüşe imza attı ve maçı 56-54 galip tamamlamayı bildi. Son düdüğün ardından büyük bir sevinç yaşayan BTİOYO takımı şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı.

Maç sonunda kupayı BTİOYO müdürü Prof.Dr Cevdet Avcıkurt'dan alan BTİOYO şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı. Kutlama maç sonunda da devam ederken BTİOYO'lu öğrenciler maç sonu konvoy yaparak şampiyonluğu doyasıya kutladılar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli