Potada Bandırma´yı temsil edecekler

Potada Bandırma´yı temsil edecekler

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), Kadın Basketbol Takımı Kurdu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), Kadın Basketbol Takımı, bu sezon Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi´nde Bandırma´yı temsil edecek.

TAKIMIN BAŞINDA TECRÜBELİ İSİM

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü(BANÜGSK), Kadın Basketbol Takımı, bu sezon Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi´nde Bandırma´yı temsil edecek. Başantrenörlüğe, 10 yıl Süper Lig antrenörlüğünün yanı sıra, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımların altyapılarında 11 Türkiye Şampiyonluğu yaşayan tecrübeli isim Arda Erçin getirildi.

ERÇİN: ?HEYECANLI REKABETİN İÇERİSİNDE YER ALACAĞIZ?

Kulüpte altyapı hazırlıkları sürerken, İşitme Engelliler Milli Takım oyuncusu Büşra Çevik ile daha önce Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcular İlke Klavun ve Vildan Dönmez takıma katıldı. Bandırma´yı başarıyla temsil eden Bandırmaspor ve TEKSÜT Bandırma Basketbol gibi takımların yarattığı heyecanlı rekabetin içerisinde yer almak istediklerini vurgulayan Başantrenör Arda Erçin, altyapıya ağırlık vererek öncelikli hedeflerinin Bandırma ve bölgedeki gençlerin önünü açmak olduğuna dikkat çekti.

YILDIRIM: ?BANDIRMA´YI BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ?

Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Kocatepe ve Başantrenör Arda Erçin ile birlikte Kocaman Balıkçılık Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman´a düzenledikleri ziyarette konuşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Barış Yıldırım, ?Bandırma ve üniversitemizin adını hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda başarıyla duyurmak çıkmak için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Şehrimizi ticari anlamda, özellikle de yurt dışında başarıyla temsil eden Osman Kocaman gibi isimlerin yanımızda olduğunu bilmekte ayrıca önemli. Bu kapsamda değerli sponsorlarımızGrand Asya Otelleri´nin sahibi Kurşunlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurşun, Turkuaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özdemir, Soylu Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Soylu ve Başak Pastaneleri Ltd.Şti. Yöneticisi İlhami Günay´a çok teşekkür ediyoruz? dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli