POSEİDON turlarına ilgi yüksek

POSEİDON turlarına ilgi yüksek

Erdek-Avşa arasında tur yapan POSEİDON Yatı’nda doyumsuz saatler yaşanıyor.

Erdek ile Avşa arasında tur yapan POSEİDON Yatı’nda doyumsuz saatler yaşanıyor.

İşletmeciliğini ve kaptanlığını Kaan Öksüz’ün yaptığı yat, her gün Erdek marinasından saat 11.00’de yolcularıyla kalkıp, 11.30’da Ocaklar iskelesinden de yolcuların aldıktan sonra yola koyuluyor. Ardından konuklarına, demir attığı bir koyda deniz sefası yaptıran POSEİDON, öğleyin balık, salata, helva ve meşrubattan oluşan menüsünü sunduktan sonra Avşa’ya doğru yola koyuluyor. Avşa Adası, Yiğitler Mahallesi’ne yanaşan yat, Avşa’da kalmak ve denize girmek için konuklarına üç saatlik bir zaman ayırdıktan sonra dönüş yolculuğuna başlıyor. Dönüşte yine bir koyda, konuklarına denize girme olanağı tanıyan POSEİDON, daha sonra Ocaklar ve Erdek’e girişi sırasında, Türk bayrakları ve İzmir Marşı şovuyla sahillerdeki vatandaşlardan alkış topluyor.

POSEİDON’u işleten ve çalışanların, Kovid-19 salgını nedeniyle yolcu sayısında kısıtlamaya gittikleri gibi hijyene de çok dikkat ettikleri dikkati çekiyor.

Dümeninde deneyimli kaptan Kaan Öksüz’ün güvenli yolculuğunda, tüm personelinin güler yüzle hizmet etmesinin yanı sıra yatta görevli bulunan DJ Muammer de konukların felekten bir gün çalmalarını sağlıyor.

POSEİDON, yıllardan beri bu hizmet anlayışıyla Erdek-Avşa Adası yat seferlerine damgasını vurmayı sürdürüyor.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: POSEİDON turlarına yüksek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı