Polis'e hizmet motivasyonu

Polis

Gönen'de uyarlanan güncel motivasyon senaryosu Emniyet genel müdürlüğünün en başarılı Pandomi anısı olarak arşive girdi.

17-18 Mart'ta başlayıp günümüzde hale süre gelmekte olan Koronavirüs (COVID-19) mücadele sürecinin cansiperane emekçileri sağlık personeli ile güvenlik güçleri zaman zaman haksızlığa uğrasa'da alınak küçük teşekkürler mahallinden alınıp genele taşınarak, teşkilatlara motivasyon oluşturuyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünün arşivlerine giren inginç motivasyon olayının kahramanları Gönen'de, amatör gazetecilik yapan Birol Kayışkoparan sağlık kuruluşları ile güvenlik güçleri nezdinde hayata geçirdiği tatlı sürprizlerle gündeme damgasını vurdu.

Senaryo'nun baş kahramanı Birol Kayışkoparan, Kurtuluş Mahallesi 123 sokakta olayı kayda almak için uygun yerlere arkadaşlarını yerleştirdikten sonra Emniyet santralını arayarak sokakta büyük kavga çıktığı ihbarında bulundu.

Gönen Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, verilen adrese çift ekiple geldiklerinde sözkonusu adreste kavga değil, özverili çalışmalarından dolayı Gönen halkı adına teşekkür çiçeği sunmak için hazırlanmış bir plan olduğu öğrenildi.

Birol Kayışkoparan, kameraların kayıt alacağı şekilde yüksek sesle senaryonun son planını sahnelerken, konuya vakıf olan polislerde düşünceye kayıtsız kalmadı.

Gönen'de gerçekleşen "Polis'e moral" senaryosu sosyal paylaşım sitelerinde gösterime girince Emniyet Genel Müdürlüğü görüntüleri arşivine aldı.



Anahtar Kelimeler: Polis' hizmet motivasyonu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı