Polis teşkilatından 177. yıl kutlaması

Polis teşkilatından 177. yıl kutlaması

Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğü kan bağışı, vefat eden meslektaşları adına mevlit, kabir ziyareti ve yarın yapılacak resmi kutlama töreni ile 177. yılını dolu dolu kutluyor.

Bandırma Emniyet Müdürlüğü personelinden Türk Kızılay’a 99 ünite kan bağışı

- Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bandırma ‘da bir dizi program düzenlendi.

7-8 Nisan 2022 tarihlerinde Dr. Ahsen Elif Örtücü sorumluluğunda Kan Bağış Ekibi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü katkılarıyla Polis Haftası dolayısıyla kan bağış etkinliği düzenlendi.

Dr. Ahsen Elif Örtücü Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan ve 2 gün süren kan bağışı sayılarımıza destek olmak amacıyla aynı zamanda Polis Haftası olması nedeniyle böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. Örtücü gazetecilere Bandırma Polis teşkilatının kan bağışına destek olmak üzere Ramazan ayı nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yoğun ilgi gösterdiklerini aktardı.

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, iki gün süren kampanya da İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran’ın da katılımı ile 99 ünite kan topladıklarını söyledi.

Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Şehitlik ziyaret edildi. Hacı Yusuf Camiinde, Şehit polis ve güvenlik görevlileri için mevlid-i şerif okutuldu. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Polis teşkilatından . kutlaması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı