POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA'NIN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI…

Polis örgütümüz, çağdaş, demokratik, lâik Türkiye Cumhuriyeti`nin köklü ve en temel kurumlarından biridir.

Atatürk ilke ve devrimlerine, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne, çağdaş demokratik değerlere, gücünü aldığı yasalara bağlılık, saygı ve tarafsızlık polis örgütümüzün temel ilkeleridir. Polis örgütümüz, her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir.

Son zamanlarda, toplumsal olaylarda tepki çeken bazı uygulamaları, orantısız güç kullanımını, toplumun hassasiyetini dikkate almadan yapılan bazı müdahaleleri, asla bu güzide teşkilatla özdeşleştirmiyoruz. Çok hassas ve zorlu koşullarda yürütülen bu kutsal görevi, bu mesleğe gönülden bağlı polislerimizin en güzel biçimde yapacaklarından asla şüphe duymuyoruz.

Büyük Atatürk`ün belirttiği gibi, Türk Polisi Cumhuriyet`in ve yasaların kalkanı olacak, çağdaş bir görev anlayışıyla sorumluluklarını yerine getirecektir.

Başta değerli Emniyet Müdürümüz olmak üzere, kentimizde huzurlu bir yaşam sağlamak amacıyla yaz demeden, kış demeden, 24 saat aralıksız görev başında olan, bu uğurda gerektiğinde ailesinden bile özveride bulunabilen emniyet güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal görev için canından vazgeçmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve sağlıklar diliyorum.

Bu duygularla Polis Örgütümüzün kuruluşunu 169. Yıldönümünü ve Polis Bayramı’nı kutluyor, polislerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

                                                                                  Dursun MİRZA

                                                                         BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli