POLİS GECESİNDE ÖDÜL YAĞDI

POLİS GECESİNDE ÖDÜL YAĞDI

Emniyet Müdürlüğü kadrosunda yer alan görevli başarılı personel ile eşleri de ödüllendirildi.

Bandırma’da; polis kadrosunda ilk kez geniş kapsamlı düzenlenen törende, Emniyet Müdürlüğü kadrosunda yer alan görevli başarılı personel ile eşleri de ödüllendirildi.

Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde 28 personel eşleriyle birlikte ödüllendirilen ve nezih bir ortamda düzenlenen törende sözlerine, “Kıymetli arkadaşlarım, onların arkasında gizli bir güç olan değerli eşleri…” diyerek başlayan Emniyet Müdürü Soner Duran konuşmasına şöyle devam etti. “Yeni umutlarla yeni bir yıla başladığımız bu günlerde her zaman olduğu gibi ilçe emniyet müdürlüğümüz Bandırma halkının güven, huzur ve esenliğinin teminatı olmaya devam edecektir. Temel hedeflerimiz hiç şüphesiz ki her bir vatandaşımızın mutluluğudur. Çalışma prensibimizi acı duyuyorsan canlı, başkasının acısını duyuyorsan insansın” sözleri ışığında hukuk kuralları içeresinde insan haklarına saygılı Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak oluşturduk. 

Şunu da çok iyi biliyoruz ki; sıkıntı ve stres içeresinde olan kişi hem kendini, hem de çevresini olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle sözlerimin başında söylediğim gibi temel hedefimiz olan her bir insanın mutluluğunu ancak sizleri mutlu ederek, stresten uzak tutarak ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlayarak başarabiliriz.

Daha fazla fedakârca görev yaparak burada ödüllendirilmeye layık görülen tüm arkadaşlarıma, her daim desteğini esirgemeyen değerli eşlerine ve ailelerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyor, sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.” 

Daha sonra teşekkür mektubu ile hediyelerini Emniyet Müdürü Soner Duran , Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Bağcı, baş komiser Osman Demirci ve Komiser Hilal Sert takdim etti. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: POLİS GECESİNDE YAĞDI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı