Polis teşkilatı 172. yılını kutluyor.

Polis teşkilatı 172. yılını kutluyor.

Polis, Şehitleri için mevlit okutuldu. Anlamlı ziyaretler başladı.

Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. yılı kutlamaları tüm ülke genelinde olduğu gibi Bandırma´da da sürüyor.

/resimler/2017-4/7/2159295087866.jpg

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu amaçla şehitler için Bandırma Haydarçavuş Camii´nde mevlit okuttu. Mevlide İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç da katıldı.

Ayrıca, kutlama programı kapsamında, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´ın başkanlığında polislerden oluşan bir grup, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ı ziyaret ederek, kendilerine destekleri nedeniyle bir buket verdiler. Ardından şehit aileleri ziyaret edilirken, bu ziyaretler sırasında duygulu anlar yaşandı. Emniyet Müdürü Kılıç´ın başkanlığındaki heyet, daha sonra Türkiye Polis Emeklileri Derneği Sosyal Yardımlaşma Derneği Bandırma Şubesi´ni ziyaret etti. Birçok emekli emniyet müdürü ve polisin bulunduğu derneklerine yapılan ziyaretin kendilerini çok duygulandırıp mutlu ettiğini vurgulayan dernek başkanı Selahattin Eren, ?Yaklaşık 20 yıldan beri derneğimize böylesine geniş kapsamlı bir kutlama ziyareti gerçekleşmemişti. Bu ziyaret bize çok büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Başta değerli müdürümüz Ali Haydar Kılıç olmak üzere tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyoruz. Hepimizin günü kutlu olsun? dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Kılıç da yaptığı konuşmada, ?Bu ülkenin bütünlüğü için yıllarca sizin verdiğiniz hizmetleri, bu uğurda verdiğimiz şehitlerimizi, gazilerimizi unutmamıza imkan var mı? Sizleri çok seviyoruz. Hepinizin, başımızın üstünde yeriniz var. Sizlere sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum? değerlendirmesinde bulundu. Sıcak sohbet, daha sonra birlikte yenilen çiğ börek eşliğinde sürdü. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-4/7/2200078682412.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli