Play off’ta rakip Burhaniye Belediyespor

Play off’ta rakip Burhaniye Belediyespor

Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), playoff’ta Burhaniye Belediyespor ile eşleşti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Ligi (KBBL) B grubundaki temsilcimiz Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜGSK), playoff’ta Burhaniye Belediyespor ile eşleşti.

KBBL’de mücadele ettiği ilk yılında Playoff oynama başarısı yakalayan BANÜGSK, bir diğer Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor ile eşleşti. İlk maç 15 Mart 2020 Pazar günü saat 14.00’te Bandırma Basketbol Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Grup müsabakaları sonucunda gruplarını birinci sırada bitiren Ceyhan Belediyesi ve Tarsus Belediyesi doğrudan Final Grubunda yer alma hakkı elde ettiler.Temsilcimiz Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’yle birlikte bir diğer Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Albedo Basketbol, Denge Okulları, Çankaya Üniversitesi Gelişim, Artı Akademi ve Çerkezköy Belediye takımları eleme turu müsabakası oynamaya hak kazandı.

PLAYOFF ELEME MAÇLARI

15 Mart 2020: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi – Burhaniye Belediyespor(14.00 – Bandırma Basketbol Kapalı Spor Salonu)

22 Mart 2020: Burhaniye Belediyespor – Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(17.00 – Burhaniye Kapalı Spor Salonu)



Anahtar Kelimeler: rakip Burhaniye Belediyespor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli