?Play Off tablosu lehimize?

?Play Off tablosu lehimize?

Ertekin; ?Bandırmaspor camiası olarak, Bandırmanın güzel insanlarını mutlu etmek istiyoruz.?

 

   Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin açıklaması:

"Gemiyi limana yanaştırabilmek için daha çok yolumuz var onun içinde çalışmak durumundayız."

/resimler/2016-4/13/1833016710197.jpg

Basın Sözcüsü Bilgen Süngü:

?´Biz Bandırmaspor camiası olarak, Bandırmanın güzel insanlarını mutlu etmek istiyoruz´´.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Play-Off´ta şu an itibariyle baktığımızda tablo oldukça lehimize gözüküyor." Dedi.

Ertekin, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız,  Bugsaspor maçı ile birlikte işi garantileyip, ondan sonra da play-off çalışmalarımıza başlamak istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Geldiğimiz günden bu güne bayağı yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Ama gemiyi limana yanaştırabilmek için daha çok yolumuz var onun içinde çalışmak durumundayız. İnşallah sonunda mutlu olan biz oluruz. Önümüzde üç maçımız var kazanmamız lazım. Karşımıza play-off´ta Sarıyer ve Hacettepe takımlarının çıkacağına inanıyorum. Ligde kendi evimizde birine kaybettik diğerine kazandık.  Bizimde onları yenecek eleyecek kapasitemiz var"

Bandırmaspor basın sözcüsü Bilgen Süngü´de basın toplantısında Bandırma da yaşayanları bordo-beyazlı kulübe destek vermeye çağırı.

Süngü,´´Yıllardır şampiyonluk parolası ile çıktığımız ve bir türlü başaramadığımız. 1.Lig yolcuğunda,   2015-2016 sezonu başından beri yaşadığımız, kimilerine göre başarısızlık,  kimlerine göre şansızlık sonucunda yüzde 99 play-off lara kaldığımız gözüküyor.

Bu kadar şansızlıklar sonucunda play-off ?lara kalmak sevindirici. Neden sevindirici? Çünkü buradan şampiyon olarak çıkma şansımız var. Bizim yönetimimizin bir sözü var oda şampiyon olmak, 1.lige çıkmak. Şu an itibariyle bunu başaracak. Teknik heyet, yönetim, futbolcu kardeşlerimiz, taraftarlarımız var. Bandırma şehri, Bandırma esnafı, iş adamları hazır mı? Bunu da ilerleyen günlerde hep beraber görüp, yaşayacağız. Biz Bandırmaspor camiası olarak, Bandırmanın güzel insanlarını mutlu etmek istiyoruz. Ve bunun için çalışıyoruz. Başta Kaymakamımız Tuncay Sonel olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Edip Uğur´un proje çalışmalarımıza destek vermelerini bekliyoruz´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: Play tablosu lehimize
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli