"Play off heyecanını yaşamadan işi bitirmek istiyoruz."

Teknik Patron Kılıç, rotayı çizdi. "Önlem alan takım değil, hep önlem alınan takım olacağız ,

 

Bir sezona daha şampiyonluk parolası ile başlayan Bandırmaspor´da Teknik patron Kemal Kılıç hedef ve stratejilerini anlattı.

Bandırma Manşet Spor Editörümüz Zeyyat Saygın´ın sorularını yanıtlayan  Teknik patron Kemal Kılıç, yeni sezonda Bandırmaspor taraftarlarının yüregine su serpecek açıklamalarda bulundu.

Kılıç; "Ben hedefi olan takımlarla çalıştım, heyecanı seviyorum. Şampiyonluk olgusunu yaşamayı çok seviyorum."

"Hocalar istediği kadar, hep şampiyonluğa oynayacağım dese de, uzun vadede, kısa vadede stratejileri yapan yöneticilerdir. Uyumlu bir yönetimde karşısında uyumlu bir ekip ister, böyle çalıştıktan sonra çok rahat ediyorsunuz. Hedefe daha kolay gidiyorsunuz. Haklı olarak herkes şampiyon olmak isti,yor ama bu vizyonu, bu stratejileri ortaya koyan takımlar şampiyon oluyor. "

"Ben takımı yönetiyorum, kulübü yönetmiyorum, ben takımımı yönettiğim için daha paylaşımcı olmayı uygun görüyorum."

"Dış transferde aceleci davranmıyoruz, 3 oyuncu aldık, İnegöl´den kaleci Ali, herkesin ısrarla istediği genç bir sağbek Bahri Can Avcı´yı aldık Karagümrük´ten, en önemli bölgeye Murat Uluç´u aldık, Murat Uluç bu liglerin tartışmasız gol atma becerisi olan en iyi oyuncu."

"3-4 tane daha takımın kenar, ofansif anlamda bir tane orta alan, bir tanede savunmaya oyuncu alacağız. "

"Saha içi arkadaşlık dediğimiz birlikte hareket etme, sahaya çıkıldığı zaman o ruhu birlikte hissedebiliyorsanız, o sizi hedefe götürecek en önemli ayrıntılardan birisi."

"Bireysellik istediğiniz kadar iyi takım kurun, istediğiniz kadar çok değerli oyunculara sahip olun,´Ben´ olgusunun olduğu yerde başarı olmaz. Her zaman ´biz´ olmalıyız. "

"Şu anki kamplarda takımın birlikteliğini sağlamak, koşularımızı yapacağız, saha içi taktik çalışmalar, pratikleri öne çıkartacağız."

"Diğer takımlara oranla 15-16 kişilik bir grubumuz geçen seneden var, kenardan oyuna rekabet katacak oyuncular var, bunların kaynaşması çok uzun bir süre almayacaktır. 6-7 tane hazırlık maçı gerekiyor, oyuncuların saha içinde bir birlerini daha iyi tanımaları için, her zaman hocaların dediği gibi 7-8 hafta ya ihtiyacımız var diye bir şey yok, bizim takım için fazla zaman ön görmüyorum."

"Benim en önemli belirgin özelliklerimden bir tanesi takım şampiyonluğa oynuyorsa diğer takımları çok fazla düşünmemeniz lazım. Takibi önlemlerinizi alacaksınız, tabi ki artılarını, eksilerini ortaya koyacaksınız. Siz, sizin ne yaptığınız önemli , önlem alan takım değil, hep önlem alınan takım siz olmalısınız , rakibe önlem alacağım diye düşünürseniz, kazanmaya yönelik bir takım olmazsınız, oyuncu da hocasına o gözle bakar. Rahatsızlık duyabilir."

"Kazanmaya yakın takımların kendi oyun modellerini rakibe kabul ettirmesinin şart olduğunu düşünüyorum."

"Ben taraftarları çok sevdim. Son 3 maçta birlikte olmama rağmen. Çok güzel bir sahamız var. Onlar  çok üzüldüler hep finallerden döndüler. İnşallah bu sene play off heyecanını yaşamadan işi bitirmek istiyoruz.  Onların tabi ki her zaman olduğu gibi manevi desteğine inanılmaz ihtiyacımız var. İnanıyorum ki hem hedef beklentisi olan bir takım izleyecekler, hem de keyif alacakları futbol anlamında bir takım yaratacağız.... İnşallah..."

Dahası ve hepsi Spor editörümüz Zeyyat Saygın ile Teknik patron Kemal Kılıç´ın yeni sezona ilişkin görüş ve düşünceleri videomuzda izleyin, izletin...

/resimler/2015-7/24/1139531971186.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli