Plaj futbolu heyecanı

Plaj futbolu heyecanı

Erdek`te Şöhretlerin forma giyeceği Plaj Futbol turnovası başlıyor



Erdekspor'un Kadrosu'nda 3 Büyüklerin Millileri var;

10 Temmuz Salı günü saat 14:00'de Çuğra Plajı Ünlü Kamping'in önünde başlayacak Garanti Plaj Futbolu Erdek Etabı'nın açılış vuruşunu Başkan Hüseyin Aysan, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile birlikte yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nundan Sercan Görgülü'nün yöneteceği Garanti Plaj Futbolu Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabı'nın Takımları belli oldu.

Gönen Özsu, Çınaraltı, Belgin, Arkadaş Boya, Genç Erdekliler, Agrigento Otel ve Erdekspor takımlarının kıyasıya mücadele edeceği, 3 gün boyunca toplam 12maçın gerçekleşeceği etap renkli görüntülere sahne olacak.

Ligin Erdek Etabının favori takımları arasında gösterilen Agrigento ve Erdekspor'un mücadeleleri en dikkat çekici maçlar arasında olması bekleniyor. Agrigento'nun kadrosunda Portekizli İthal Futbolcuların yanı sıra profesyonel olarak uzun yıllar futbol oynamış oyuncularda yer alacak. Ancak Agrigento kadrosunu son dakikaya kadar sır gibi saklarken Erdekspor kadrosunu bu gün açıkladı.


Erdekspor'un kadrosu hayli güçlü ve ünlü isimlerden oluşuyor;




Garanti Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabında, Erdekspor forması ile sahaya çıkacak isimler arasında FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Dünya Üçüncüsü olan A Milli takımın kadrosunda yer alan, tam 9 kez milli takım forması giymiş ve Beşiktaş'ta 4 sezon forma giyen AHMET YILDIRIM, Beşiktaş kadrosunda yer alan ve Türkiye 1 Ligi şampiyonluğu yaşayan ZAFER DEMİRAY, Ülkemizin iyi golcülerinden biri olan ve 2 kez A Milli Forması giyen ve sahalarda deli Cafer olarak anılan CAFER AYDIN, Galatasaray'da forma giyen ve kariyerine Balıkesir spor' da başlayan, A Milli Forması Giyen EVREN TURHAN, Türk Futbol Tarihi'nin Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma giyen 5 futbolcudan biri olan ve birçok milli maçta görev alan kupa sevinci yaşayan MEHMET YOZGATLI'DAN oluşan Ünlü Veteran Futbolcuların yanı sıra hepimizin yakından tanıdığı uzun yıllar Erdekspor çatısı altında forma giyen Burak Çolak, Ercan Batı, Emirhan Güdek, Selim Sel, Timuçin Türegün ve Aydın Eren yer alacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı